maritbet girişmaritbet
Feryal Gülman, Tarabya'da bir villaya taşındı

Feryal Gülman, Tarabya'da bir villaya taşındı

İşadamı Kemal Gülman'la boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, hatıralardan kaçmak için Tarabya’da bir villaya taşındı.

Feryal Gülman, Bebek'te 22 yıldır yaşadığı evinden ayrılıp Tarabya'da bir villaya taşındı. Gülman, yeni evininin kapılarını Şamdan Plus dergisine açtı... 

Yeni eviniz hayırlı olsun. Buraya yerleşmeye nasıl karar verdiniz? 

Mart ayında annemi kaybettim. Onun kaybından sonra oğlumun da yurt dışında olması ve eşimle yaşadıklarım beni ev değiştirmeye itti. Ev değiştirmem gerektiğini, yeni bir enerjiye ihtiyacım olduğunu, aynı atmosferde kalmamamın iyi olacağını düşündüm. Hatıralar ve gözümün önünde hep aynı görüntüler vardı. Bu da beni yıprattı ve böyle bir değişime karar verdim. 

Yeni bir ev ile hayatınızda yeni bir sayfa açtınız diyebilir miyiz? 

Yeni bir hayat demeyeyim; ben hayatını öyle kolay değiştirecek tarzda bir insan değilim. Yaşam tarzım hiçbir şekilde değişmedi, her şeyim aynı aslında. Değişikliklere de çabuk alışan biri değilim. 

Bu kararı vermek zor oldu mu? 

Hayatımda yeniliklerle ilgili her kararı çok zor alırım ve çabuk adapte olamam. Durum böyle olunca evi değiştirirken tabii ki zorlandım. 

HEM ANNE HEM DE BABAYIM 

İsteyerek verdiğiniz bir karar ama öyle mi? 

Tabii ki. Oradaki negatif enerji artık beni çok yoruyordu. Güzel anılarım da vardı tabii... En önemlisi oğlum orada doğdu ve orada büyüdü. Neticede o evi kiraya verdim, o ev yine benim evim. Ev değişikliği zor olsa da böyle bir değişime hazırdım ve ben olmasını arzuladım. 

Oğlunuz nasıl karşıladı bu süreci? 

Oğlum zaten Amerika'da okuyor. Yaz ayında tatilde buradaydı. Kış tatili için yine gelecek ve bir ay kalacak. Oğlum artık büyüdü, 19 yaşına geldi. Ben kendimden önce ona bir düzen kurmaya çalıştım. Benim için en önemlisi, onun rahat ve mutlu olması. 

Hayal kırıklıklarınız var mı? 

Hayal kırıklıklarım var tabii ki, zaten o yüzden bu sürece girdim. 

Yorum Yaz