maritbet girişmaritbet
Farklı illerden taş toplayıp, bahçesini süslüyor!

Farklı illerden taş toplayıp, bahçesini süslüyor!

Almanya'da yaşayan Giresunlu gurbetçi Numan Kurt, geziler sırasında topladığı taşları memleketindeki evinin bahçesinde sergiliyor.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılın belli dönemlerinde memleketindeki evine geldiğini ve bahçesinde vakit geçirmeyi sevdiğini söyledi.

Çalışmak amacıyla önce İsviçre'ye daha sonra ise Almanya'ya gittiğini anlatan Kurt, 9 sene önce eşinin vefatı üzerine Türkiye'ye daha sık gelip gitmeye başladığını belirtti.

bahçe taşları

Yılda üç defa memleketine gelerek bahçesine bakım yaptığını dile getiren Kurt, gezdiği şehirlerden taş aldığını ve bahçesine getirdiğini ifade etti. Kurt, "Hangi vilayete ayak bastıysam oradan bir taş aldım ve o şehrin ismini silinmez boya ile üstüne yazdım. 30 ilden taş topladım. Geriye kalan illeri de tamamlamayı düşünüyorum. Oralara gittiğim vakit hemen taşını alacağım. Gidemediğim illerden de taş isteyeceğim. Niyetim, 81 kente ait taşların olması" dedi.

tokat

Hamam ve değirmen taşı da var

Kurt, umre için Suudi Arabistan'a gittiğini ve kutsal topraklardan da taş getirdiğini belirtti.

Bahçesine hamam ve değirmen taşı da koyduğunu anlatan Kurt, bahçesini taşlarla zenginleştirmeyi planladığını dile getirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Farklı illerden taş toplayıp, bahçesini süslüyor!
  • 22.04.2015 13:23

Farklı illerden taş toplayıp, bahçesini süslüyor!

Almanya'da yaşayan Giresunlu gurbetçi Numan Kurt, geziler sırasında topladığı ta ...