maritbet girişmaritbet
Fakir Darky’nin yeni modeli Darky Power çıktı!

Fakir Darky’nin yeni modeli Darky Power çıktı!

Güçlü motor ve emiş gücüyle dikkatleri çeken Fakir Darky, güçlendirilmiş yeni modeli Darky Power satışa çıkarıldı.

Üstün Alman teknolojisiyle elektrikli süpürgede standartları belirleyen marka olan Fakir Hausgeräte, titiz Ar-Ge çalışmalarıyla tasarladığı ürünleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. İlk çıktığı günden bu yana güçlü motor ve emiş gücüyle dikkatleri çeken Fakir Darky, daha da güçlendirilerek Darky Power olarak yeniden tasarlandı. 

Fakir Darky Power, 1590 W'a çıkarılan motor gücüyle tüm zeminlerde kusursuz bir performans gösterirken, ayarlanabilir vakum gücüyle etkili temizlik sağlıyor. Yıkanabilir H.E.P.A 10 filtresi sayesinde havadaki toz ve partikülleri ayırarak ortamdaki havayı temizleyip, yaşam alanlarına ferahlık getiriyor. Ayrıca 1 L kapasiteli toz haznesi de makineyi sürekli temizlemeden uzun süreli kullanım avantajı getiriyor.  

Ergonomik ve kolay döndürülen tutma sapıyla pratik kullanım sağlayan Fakir Darky Power, üçgen yer aparatı, sert zemin ve kenar köşe aparatlarıyla ulaşması zor noktalarda etkili çözümler sunuyor. Fakir'in tüketiciler tarafından çok beğenilen ve kendi özel renkleri olan Rouge ve Violet, Fakir Darky Power'a estetik bir görünüm kazandırarak işlevselliği zarafetle buluşturuyor. 

Nesillerdir elektrikli küçük ev aletleriyle fark yaratan Fakir Hausgeräte'nin yeni dikey kuru vakum süpürgesi Fakir Darky Power 269 TL fiyatıyla tüm Fakir mağazaları ve Fakir Shoplar'da yerini aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fakir Darky’nin yeni modeli Darky Power çıktı!
  • 29.03.2017 12:22

Fakir Darky’nin yeni modeli Darky Power çıktı!

Güçlü motor ve emiş gücüyle dikkatleri çeken Fakir Darky, güçlendirilmiş yeni mo ...