maritbet girişmaritbet
Fairmont Quasar, 16 Ocak'ta Mecidiyeköy'de açılıyor

Fairmont Quasar, 16 Ocak'ta Mecidiyeköy'de açılıyor

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, Türkiye’deki ilk oteli İstanbul’da açıyor.

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de açılıyor.

16 Ocak Pazartesi günü kapılarını açacak olan Fairmont Quasar İstanbul, çağdaş mimarisi, son teknoloji ile döşenmiş odaları ve kişiselleştirilmiş hizmetlerinin yanı sıra, restoran ve barları, Willow Stream Spa'sı ile İstanbulluları unutulmaz bir deneyimine davet ediyor.

Fairmont Quasar İstanbul, 25'i süit, 209 lüks odaya ve 64 Fairmont Rezidans'a sahip. Otelin dizaynı, Amerikalı tasarım firması Wilson Associates tarafından, otelin bulunduğu bölgeyi yansıtan yerel unsurlarla kent kültürünün uyumu göz önünde bulundurularak oluşturuldu. Misafirlere şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşma imkanı veren konforlu, geniş süitlerin balkonlarından tarihi yarımada, Prens Adaları, Boğaz ve Marmara Denizi ile Haliç manzaraları izlenebiliyor. Fairmont Quasar İstanbul, global markasının tüm dünyada ilke edindiği “yerel ile bağlantılı olma” prensibinden yola çıkarak, konuklarına “İstanbulluların İstanbul'unu” yaşatmak için, hem lokasyon ve manzarası hem de özel concierge hizmetleri ve yerel turlar ile fark sunacak.

Şehrin yeni lezzet durakları

Şehrin iş merkezinin kalbinde, ofis kuleleri, alışveriş merkezleri, renkli sokakları ve dükkanlarıyla bilinen Mecidiyeköy bölgesinde yükselen Fairmont Quasar İstanbul, her biri farklı konseptlerdeki restoran, bar ve lounge'ları ile farklı lezzet deneyimlerini bir arada sunacak.

AILA, Türk mutfağının dört bir yanından çeşitli lezzetleri yöresel malzemelerle ve mevsiminde hazırlayıp sunarken, içindeki ocakbaşı düzeni ve açık mutfağı ile konuklara eğlenceli ve farklı bir akşam vaat ediyor. Baktığı iç avlu, iyi havalarda restoranı keyifli bir bahçeye dönüştürüyor.
STATIONS, günün her saatinde rahatça ve zevkle yemek yemek için ideal bir adres. Doğu ve Batı mutfaklarını biraraya getiren seçenekler arasından verilen siparişleri şefler en taze ürünlerle, açık mutfakta konukların önünde hazırlıyorlar.

DEMLIQUE, Türkiye'nin geleneksel çay ve kahve kültürünü modern bir şekilde yorumlarken, en iyi Türk ve dünya çaylarını harika lezzetler ve tatlılar eşliğinde sunuyor.

MARBLE BAR, Fairmont'un hareketli lobisinde yer alan gerçek bir lobi bar... Uzun süre tadı damağınızda kalacak, “Fairmont – Classics Perfected” programından kokteyl ve içki çeşitlerinin yanı sıra, enerjik ve her daim yoğun atmosferiyle konukları keyifli bir sohbet ortamına davet ediyor.

UKIYO, Tasarımcı Marcel Wanders'ın sofistike tasarımıyla İstanbul'da yaz trendlerine yeni bir standart getirecek. Japonca “yüzen dünya” anlamına gelen Ukiyo, eşsiz şehir silueti ve deniz manzarası, lüks dekorasyonu ve Uzak Doğu esintili mutfağıyla yaz döneminde konuklarını bambaşka bir dünyaya götürecek.

“Willow Stream Spa” Türkiye'de…

Fairmont Quasar İstanbul, dünyaca ünlü bir başka markayı da İstanbul ile tanıştırıyor; Fairmont'un lüks spa markası olan ve dünyada yaklaşık 20 ülkede bulunan Willow Stream Spa, bir yandan pilates, EMS ve dünyadaki en yeni fitness trendlerinden PaviGym® gibi özel kişisel ve grup dersleri ile konukların enerjisini yeniden bulmasına yardımcı olurken, bir yandan da özgün bakım ve terapilerle, yoga ve meditasyon sınıfları ile ruhlarını ve bedenlerini dinlendirme fırsatı sunuyor.


Sekiz terapi odası ve bir VIP odasıyla 2000 metrekarelik alana yayılan Fairmont'un lüks spa markası Türk Hamamı geleneğini de otantik hamam bakımlarıyla günümüze taşıyor. Son teknoloji aletlerin yer aldığı spor merkezi, açık ve kapalı havuz gibi çok çeşitli canlanma ve wellness alanları sunan spa'da, stres karşıtı, kırışıklık giderici, cildi beslemeye yönelik cilt bakımı ve masaj uygulamaları da sunulacak. Dileyenler, Willow Stream Spa'ya üye olarak tüm hizmetlerden ve otelin sunduğu diğer ayrıcalıklardan da yararlanabilecekler.

İş hayatını lüks ile buluşturan mekanlar

Bazıları istendiğinde birleştirilebilen, farklı büyüklükteki etkinlik ve görüşmeler için tasarlanan 11 toplantı odası ile, kokteyl düzeninde 600, yemek düzeninde 450 kişi alabilen ve fuayesinden bahçeye çıkılan Luna Balo Salonu düğün, davet ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazır. Şehir trafiğinden kaçmak ve zamanı etkin kullanmak isteyen misafirler için, otelin helikopter pisti de büyük kolaylık sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!
  • 04.10.2013 13:06

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye birinciliği yanında aldığı 2 ...

Fairmont Quasar'dan Anneler Günü'ne özel paket!
  • 08.05.2021 12:28

Fairmont Quasar'dan Anneler Günü'ne özel paket!

Fairmont Quasar Istanbul, Anneler Günü’nde annesine dinlendirici bir tatil hediy ...

Fairmont Quasar İstanbul, "en iyi otel" ödülünü aldı
  • 05.11.2017 09:07

Fairmont Quasar İstanbul, "en iyi otel" ödülünü aldı

Fairmont Quasar İstanbul, The International Hotel Awards kapsamında Londra’da ge ...

Fairmont Quasar, 16 Ocak'ta Mecidiyeköy'de açılıyor
  • 11.01.2017 09:02

Fairmont Quasar, 16 Ocak'ta Mecidiyeköy'de açılıyor

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan dünyaca ünlü otel zinciri Fai ...

Fairmont Quasar İstanbul’un genel müdürü Kai Winkler oldu!
  • 28.11.2016 16:31

Fairmont Quasar İstanbul’un genel müdürü Kai Winkler oldu!

Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müd ...

Quasar İstanbul, Mecidiyeköy’ü sanat merkezi yapacak!
  • 04.06.2013 15:39

Quasar İstanbul, Mecidiyeköy’ü sanat merkezi yapacak!

Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’deki tarihi likör fabrik ...