maritbet girişmaritbet
Evleri çatlayan vatandaşlar tedirgin!

Evleri çatlayan vatandaşlar tedirgin!

Hatay'ın İskenderun ilçesinden bir sitede ikamet eden vatandaşlar, evlerinde meydana gelen çatlaklardan dolayı zor günler geçiriyor.

İsmet İnönü Mahallesi'nde bulunan bir sitede ikamet eden vatandaşlar, evlerinde oluşan çatlaklar nedeniyle tedirgin olduklarını söylediler. 

2 ayrı blok olmak üzere 17 haneden oluşan sitede çatlakların yanı başlarında yapılan bir inşaatın istinat duvarından kaynaklandığını iddia eden vatandaşlar, “Son zamanlarda tedirgin oturup, tedirgin kalkıyoruz. Evlerimizde çatlamalar meydana geliyor. Binalarımızda kayma olduğunu görüyoruz. Apartmanı ayakta tutan kolonlar çatlıyor. Yağmur yağdığında çatlamalar artıyor. Çocuklarımız, var korkuyoruz. Belediyeye mağduriyetimizi söylüyoruz ancak bizimle kimse ilgilenmiyor” dediler.Sitenin yanı başında bulunan inşaat için yapılan istinat duvarının apartmanda yaşanan çatlaklarla bir ilgisi olmadığını kaydeden müteahhit İlhan Aydemir ise “Meydana gelen çatlamaların istinat duvarı yapımı ile bir ilgisi yok. Vatandaşlarımızın oturduğu bu site yapılırken 3 ayrı müteahhit değiştirmiş. Apartmanların temelinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evleri çatlayan vatandaşlar tedirgin!
  • 25.02.2015 16:33

Evleri çatlayan vatandaşlar tedirgin!

Hatay'ın İskenderun ilçesinden bir sitede ikamet eden vatandaşlar, evlerinde mey ...