maritbet girişmaritbet
Evdeki oksijen tüpü bomba gibi patladı!

Evdeki oksijen tüpü bomba gibi patladı!

Maltepe'de, solunum yetmezliği için evde bulundurulan oksijen tüpü bomba gibi patladı.

Patlamanın etkisiyle daire kullanılamaz hale gelirken üst katlarda mahsur kalan kadınlar itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Olay, sabah 08.30 sıralarında Maltepe Gülyolu Sokakta bir apartman dairesinde meydana geldi. Evde solunum sıkıntısı çeken bir hasta için bulundurulan oksijen tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle yangın çıkan daire kullanılamaz hale geldi.

Çıkan yangından dolayı üst katlarda oturan bina sakinleri kendilerini teras katına attı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan bina sakinleri ve sinir krizi geçiren daire sahibi olay yerinde hazır bulunan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında sokaktan geçen bir vatandaş yangın anını cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, oksijen tüpünün patladığı daire alevler içinde yanıyor. Isının etkisiyle dairenin camları patlıyor. Görgü şahidi mahalle sakinleri, “Evde yatalak bir hasta vardı oksijen tüpü kullanıyordu. Tüp patlamış diyorlar” dedi.

Öte yandan terasta mahsur kalan bir kişi de, “Mahsur kaldım ama yangının sebebini mahsur kaldığım için bilmiyorum” diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evdeki oksijen tüpü bomba gibi patladı!
  • 02.05.2015 10:51

Evdeki oksijen tüpü bomba gibi patladı!

Maltepe'de, solunum yetmezliği için evde bulundurulan oksijen tüpü bomba gibi pa ...