maritbet girişmaritbet
Eva Gayrimenkul, 3 katogoride 'Türkiye’nin En İyisi' seçildi

Eva Gayrimenkul, 3 katogoride 'Türkiye’nin En İyisi' seçildi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından 3 katogoride ödüle layık görüldü.

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2016” ödüllerinde EVA Gayrimenkul Değerleme 3 ayrı dalda ödül aldı. Eva, Danışmalık alanında “Gayrimenkul Değerleme (Valuation), Araştırma (Research) ve Tüm Değerlendirmeler (Overall)  Kategorisinde Türkiye'nin En İyisi” seçildi.  

Euromoney Dergisi 1969 yılında İngiltere'de kurulan ve bugün 170 den fazla ülkede, finans ve iş dünyası ile sermaye piyasalarının bir numaralı yayınlarından biri. Kurum ödülü Türkiye'de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin ve bankaların katılımıyla gerçekleştirilen bir oylama ve anket çalışması sonucunda veriyor. Bu sene 12.si yapılan ankete 2000'den fazla kişinin katılımı gerçekleşti. 
Yazıcı “ bu aldığımız ilk ödül değil son ödül de olmayacak, geçmişte Euromoney'den 3 yılda 3 farklı kategoride toplam 5 ödül aldık, başka kurumlardan uluslararası ödüllerimizde var, işimiz iyi yapmaya devam ettikçe başka ödüller de alacağız” dedi.

Aldığımız bu ödüllerle işimiz bitmez “Hep Daha İyisini Yapacağız” diyen YAZICI, Türkiye'ye kendi alanlarında ödül getirmeye devam edeceklerini söyledi. Artık değerleme sistemi kendini her geçen gün daha çok geliştirmekte ve dünya standartlarına yaklaşmaktadır,  bugün birçok Türk sermayeli Değerleme ve danışmanlık kurumu artık Türkiye'de görev alan yabancı kökenli değerleme kurumlarında daha da fazla itibar görmektedir, geçmişte aldığımız ödüller ve bu  ödül buna en güzel örnektir dedi. 

Konuyla ilgili bilgi veren Şirketin Yönetici Ortağı Cansel Turgut YAZICI, şirketin çalışanlarının gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadrodan oluştuğunu belirtti. Yazıcı, EVA‘nın sadece değerleme çalışmaları ve raporlamaları değil; gayrimenkul projelerinin fizibilitesi; gayrimenkule dayalı hak ve faydaların değerlemesi;  konut, alışveriş merkezi, otel sektörü alanlarında araştırma ve raporlama çalışmaları da yaptığını ifade etti. Şirketin Türkiye'de yatırım yapmak isteyen hem yerli hem de yabancı kurum ve kuruluşlara sektörde öncü konumuyla danışmanlık hizmeti verdiğini,  aynı zamanda gayrimenkul sektörüne yönelik sektör raporları ve basılı yayınlar da ürettiğini söyledi.

EVA'nın Gayrimenkul Değerleme Firması, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri Listesinde olduğunu, ayrıca bankalara değerleme hizmeti verme yetkisine sahip olduğunu ifade etti. Şirketin RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tarafından Türkiye'de ilk kez (Regulated by RICS Certificate) kategorisinde tanımlanan değerleme şirketi olduğunu da ilave etti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adana’da en çok Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçeleri tercih ediliyor
  • 24.01.2022 15:30

Adana’da en çok Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçeleri tercih ediliyor

Türkiye’de yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve pandeminin etkisiyle pe ...

Sur Yapı Antalya sakinleri yeni evlerine taşınmaya başlıyor
  • 04.03.2021 10:48

Sur Yapı Antalya sakinleri yeni evlerine taşınmaya başlıyor

Sur Yapı Antalya projesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle iskan i ...

İstanbul'da sarnıç zorunlu hale geldi!
  • 15.01.2021 09:27

İstanbul'da sarnıç zorunlu hale geldi!

İBB Meclisi’nde kabul edilen İstanbul İmar Yönetmeliği Taslağı’na göre 1000 metr ...

Starbucks ürünleri ilk kez Hepsiburada’da satışta
  • 14.01.2021 16:25

Starbucks ürünleri ilk kez Hepsiburada’da satışta

Starbucks termos ve kupaları, kahve keyfiniz her anınıza eşlik etsin diye artık ...