maritbet girişmaritbet
Ev işleri merkezi süpürge sistemi ile kolaylaşıyor!

Ev işleri merkezi süpürge sistemi ile kolaylaşıyor!

Son zamanlarda özellikle lüks ve büyük villalarda rastladığımız merkezi süpürge sistemi ev işlerinde büyük kolaylık sağlıyor.

Konutlar, butik oteller, ofisler için kullanılan ve tek merkezden idare edilen merkezi vakum süpürge sistemi evlerde temizlik derdini keyifli bir duruma dönüştürüyor. 

Özellikle büyük müstakil evler, villalar, otellerde tercih edilen bu sistem isminden de anlaşılacağı üzere yaşam alanı dışına veya kullanılabilir alan dışına monte ediliyor. Ana vakum ünitesi garaj, kiler, depo, balkon gibi yerlere kurulan ana vakum ünitesi bu şekilde hem çıkardığı ses ile ev sakinlerine rahatsızlık vermiyor hem de emiş gücü daha güçlü oluyor. 

Evlerde kullanılan sıradan süpürgeler ile karşılaştırıldığında birçok artıları olan bu sistem, her yere ulaşılabilir olması ile kolay bir temizlik imkanı sağlıyor. 

Vacuclean yani merkezi süpürge sistemi ile ilgili bilgiler veren Rehau Teknik Ressamı İskender Sunan, artık temizlik yapmanın kabus değil, mutluluk verici bir iş haline geleceğini belirtti. Ev içinde normal bir süpürge ile kabloların, hortumların yetişmediği yerlerde zor temizlik yapıldığını aktaran Sunan, Vacuclean ile her yerin rahatlıkla temizlenebileceğinin söyledi. 

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

Sunan, özellikle büyük metrekarelik ve temizliği zor olan, uzun zaman alan alanlarda sıklıkla tercih bu sistemin evlerde, hastanelerde, villalarda, otellerde, kısacası yaşamınızı sürdürmüş olduğunuz her yerde kullanılabileceğini ifade etti. Ayrıca bu teknolojik ürün sayesinde yüksek faturalardan da kurtularak enerji tasarrufu sağlanacağını aktardı. 

VACUCLEAN'IN AVANTAJLARINI SAYMAKLA BİTMEZ!

Merkezi süpürge sisteminin ev işlerine büyük kolaylık getirdiğini belirten Sunan, sistemin avantajlarını şu şekilde sıraladı: 

  • Kolaydır: Emiş hortumunu takın. Toz, boru sistemi üzerinden merkezi üniteye ulaşır.
  • Emiş cihazı oturma alanının dışında kaldığından, sessiz ve gürültüsüz bir süpürme sağlanır. 
  • Sağlıklı ve hijyeniktir: Kirli hava açık alana aktarılır ve tehlikeli mikro partiküller ve alerjenler kalkamaz. 
  • Konforludur ve zamandan tasarruf sağlar. Cihazı taşımak gerekmez, düşme tehlikesi oluşturan kablolar yoktur ve bu sayede toz almak çok daha kolay hale gelir. 
  • Uzaktan kumanda sayesinde oldukça konforludur, isteğe bağlı olarak kumanda kablosu ile de kombine edilebilir. 
  • Silikon filtresi sayesinde hep aynı kalan yüksek emiş gücüne sahiptir. 
  • Evinizin değerine değer katar. Merkezi elektrikli süpürge sistemleri belirgin bir şekilde evinizi daha modern, sağlıklı ve çevre dostu hale getirerek mülkünüzün değerini arttırır.

BU SİSTEM NASIL KURULUYOR? SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

Bodrum katı, balkon gibi yaşam alanının dışına yerleştirilen bu ünite, inşaat halinde olan bir yapının altyapısı ile birlikte kuruluyor. 

Vakum prizleri, evin farklı yerlerinde bulunur. Hafif emiş hortumunu bağlarsınız ve anında emilen kir, emiş ünitesinin boru hattı üzerinden sessizce taşınır ve filtreden geçirilir. Sıkça alerjiye neden olan ve mikroskobik toz partikülleri içeren emiş havası açık alana aktırılır.

Zamanla kirlenen filtreler ise elektrik süpürgelerinde olduğu gibi basit bir şekilde temizlenerek yeniden kullanılabilir. Ses yalıtımlı boru sistemi ise cihazın çalışma anında ortamda bulunanlara rahatsızlık vermez. Hatta geç saatlere kadar çalışanların gece geç saatlerde bile bu sistemi çalıştırmasına imkan tanır.

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ'NİN FİYATI NEDİR? 

Rehau Teknik Ressamı İskender Sunan, projenin cinsine, kullanılan makinenin türüne, odalarda kullanılacak soket sayısına, uygulanacak alanın metrekaresine göre fiyatları değişen bu sistemin temizlikte sağladığı kolaylığın yanı sıra enerji tasarrufu ettirdiğini de vurguladı.

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev işleri merkezi süpürge sistemi ile kolaylaşıyor!
  • 21.10.2016 16:29

Ev işleri merkezi süpürge sistemi ile kolaylaşıyor!

Son zamanlarda özellikle lüks ve büyük villalarda rastladığımız merkezi süpürge ...