maritbet girişmaritbet
Eski ekmek teknesini açtığı restoranın içine taşıdı

Eski ekmek teknesini açtığı restoranın içine taşıdı

Adana'da minibüste kebapçılık yapan Cumali Ayyıldız, açtığı restorana yıllardır çalıştığı ocağının bulunduğu minibüsü yerleştirdi.

Adana'da minibüs içerisinde kebapçılık yaparken bir müşterisinin restoran açma teklifini geri çevirmeyen kebap ustası Cumali Ayyıldız, ortağına kebabı yine minibüsteki ocağında yapmak istediğini söyleyince araç, restoranın içinde taşındı.

Uzun yıllar minibüste kebap yapıp satan Ayyıldız, müşterilerinden Emre Alev'in restoran açıp, ortak olma teklifinde bulunması üzerine, kebabı yine minibüsteki ocağından yapmak istediğini söyledi.

Minibüsü yerleştirebilecek bir dükkan arayan ikili, merkez Seyhan ilçesinde buldukları dükkanı yeniden dizayn ederek aracı restoranın içine aldı.

Ayyıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda kebap dükkanı açtığını ancak daha sonra onu kapatıp minibüste satışa devam ettiğini söyledi.

İşleri iyi gidince yeniden bir iş yeri açma fikri oluştuğunu, ortak bulmasıyla da bu fikrini hayata geçirdiğini anlatan Ayyıldız, "Minibüsteki ocağa elim alışık olduğu için ocaktan vazgeçemedim. Biz de minibüsü restoranın içine yerleştirdik. Bu sayede hem alışık olduğum yerde işimi yapıyorum hem de restoranda satış yapıyorum" dedi.

"Minibüsünden vazgeçmiyor"

Minibüsün halen çalışır vaziyette olduğunu aktaran Ayyıldız, ilerleyen dönemde restoranı kapatması durumunda yine aynı minibüsle devam etmek istediğini belirtti.

İş yeri ortağı Emre Alev de uzun yıllar ticaretle uğraştığını ancak hep bir kebapçı dükkanı açmak istediğini anlattı.

Kebap yemek için her zaman tercih ettiği Cumali Ayyıldız'a restoran açma teklifinde bulunduğunu ifade eden Alev, şöyle konuştu:
"Cumali usta arabadan vazgeçmeyince arabayı da içerisine koyalım dedim. Burada hastanenin çevresinde bir yer araştırdık ve bu dükkanı bulduk. Aracı içerisine monte ettik. Doğal ortam yapmak için ahşap bir dekorasyon seçtik. Kebap denilince aşırı lüks yerler akla geliyor. Biz daha sakin bir ortam olsun istedik. İçeride hem restoran görüntüsü var hem de bir dış mekanda oturma görüntüsü var. İnşaatı yaparken araca göre yer açtık."

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eski ekmek teknesini açtığı restoranın içine taşıdı
  • 17.02.2016 14:33

Eski ekmek teknesini açtığı restoranın içine taşıdı

Adana'da minibüste kebapçılık yapan Cumali Ayyıldız, açtığı restorana yıllardır ...