maritbet girişmaritbet
Esenler'de kültür merkezlerinin sayısı artıyor!

Esenler'de kültür merkezlerinin sayısı artıyor!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, kültür merkezlerinin geleceğe yatırım olduğunu söyledi.

Erdem Bayazıt Bilgi ve Hikmet Evi Karne Şenliği'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bilgi ve kültür merkezi açıyoruz çünkü istiyoruz ki, geleceğimize yatırım yapalım. Çocuklarımız iddia ve ideal sahibi, örnek nesiller olsunlar" dedi.

Erdem Bayazıt Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri karne sevincini Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde yaşadı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da çocukların sevincine ortak oldu. Programda AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert de çocukları yalnız bırakmadı. Öğretmenler, öğrenci ve velilerin katıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

BU MEKÂNLAR ÇOCUKLARLA GÜZEL

Programda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 20 bin öğrencinin eğitim aldığı gençlik ve kültür merkezlerinde Esenler'in geleceğinin inşa edildiğini söyledi. Esenler'de kültür-sanat faaliyetleri için koltuk sayısını 6 yılda 400'den 5 bin 160'a çıkardıklarını belirten Göksu, "Çocuklarımız olmazsa bu merkezlerin önemi yoktur. Bilgi ve kültür merkezi açmayı görev olarak görüyoruz. İstiyoruz ki, çocuklarımız iddia ve ideal sahibi, örnek nesiller olsunlar. İddia ve ideal sahibi çocuklarımızı geleceğe taşımaya her zaman hazırız" dedi. Göksu, konuşmasının ardından AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile birlikte, Antalya'da düzenlenen Wushu Şampiyonası'nda dereceye giren Esenlerli minik sporculara madalya ve ödüllerini verdi.

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Erdem Bayazıt Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri, yarıyıl tatiline girmeden önce öğrendikleri her şeyi bir bir sahneledi. Öğrenciler ilahi ve şiirler okudu, izci ekipleriyle bir gösteri sundular.

ESMA BİLTACİ'DE KARNE SEVİNCİ

Diğer taraftan tüm okullarda olduğu gibi Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü'nde eğitim gören öğrenciler de karne heyecanı yaşadı. 

Buradaki karne heyecanına, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü Sorumlusu Mehtap Kayaalp, Kampüs Öğretmenleri ve minik öğrenciler ile aileleri katıldı. İlk karnelerini Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş'ın elinden alan minikler ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. Karne alan 300 minik öğrenci ve ailesine konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, "İlk karneniz hayırlı olsun. İnşallah bundan sonraki tüm karneleriniz böyle başarılarla dolu olur. Hayatınızda başarılardan başarıya koşup her biriniz güzel bir gelecek sahibi olursunuz inşallah" temennisinde bulundu. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ise; "Eğitim hayatı ailede başlar. Çocuklarımız okullarda aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirirler. Veliler olarak bizlere düşen eğitim hayatları boyunca çocuklarımızın yanında olmaktır" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenler'in dönüşümünde son durum!
  • 18.08.2021 13:47

Esenler'in dönüşümünde son durum!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Eski Metris Kışlası'nın olduğu ask ...

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'
  • 23.02.2018 16:06

Göksu: 'Kentsel dönüşüm, Esenler'in gündeminde'

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göks ...

Ömür İstanbul Esenler basına tanıtıldı!
  • 22.09.2017 16:31

Ömür İstanbul Esenler basına tanıtıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Ömür İstanbul projesinin basın ...

Mehmet Tevfik Göksu, Ömür İstanbul'u anlattı!
  • 22.09.2017 16:30

Mehmet Tevfik Göksu, Ömür İstanbul'u anlattı!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı Ömür İstanbul lansmanınd ...

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in dönüşümünü anlatıyor!
  • 22.09.2017 15:21

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in dönüşümünü anlatıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ed ...

Esenler'de kentsel dönüşümle 74 bin konut yenilenecek!
  • 31.07.2017 14:43

Esenler'de kentsel dönüşümle 74 bin konut yenilenecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bölgede dönüşmesi gereken 74 bin k ...