maritbet girişmaritbet
Era Gayrimenkul'den resim sergisine destek

Era Gayrimenkul'den resim sergisine destek

ERA Gayrimenkul, 7-9 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek ‘Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı’ isimli resim sergisine sponsor oldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek adına çalışmalarına devam ediyor.7 Aralık tarihinde açılan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine Nişantaşı Era AS ofisi sponsor oldu.  Nişart Galery'de 9 Aralık tarihine kadar devam edecek olan serginin açılışı 50 resim sanatçısının katılımıyla gerçekleşti.

Resim sergisinin gelirini “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlayacak olan ERA AS,  bu anlamlı günde tüm ERA profesyonellerini ve sanatseverleri resim sergisinin düzenlendiği Nişart Galery'de ağırladı. Serginin açılışına ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Tansa Mermerci ve Tüccarlar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlker Önel de katılarak destek verdi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Girne dahil 13 şehirde 45 ofis ile hizmet veriyor. ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün itibarını yükseltmek, markanın dünyadaki başarısını global bir marka olarak Türkiye'ye taşımayı hedefliyor. İnsana ve çevreye olan duyarlılığını da sosyal sorumluluk projelerine destek vererek gösteriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Era Gayrimenkul'den resim sergisine destek
  • 08.12.2016 08:47

Era Gayrimenkul'den resim sergisine destek

ERA Gayrimenkul, 7-9 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek ‘Hayat Yaşamak İçin ...