maritbet girişmaritbet
ERA Gayrimenkul eğitim seminerlerine devam ediyor!

ERA Gayrimenkul eğitim seminerlerine devam ediyor!

Sektörün önemli danışmanlık firmalarından ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim seminerlerine tam gaz devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine devam ediyor. ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200'den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen KostasBakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için çalışmalarına devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe eğitime verdiği destekle bilinen ERA Gayrimenkul Türkiye yeni bir eğitime daha imza atıyor.

7-11 Kasım tarihleri arasında Green Park Bostancı Hotel'de gerçekleşecek olan Broker eğitimiyle bir franchise ofisinin büyüme süreçlerine ışık tutulacak. 

Bir Broker'inverimli çalışabilmesi için izlenmesi gereken yollar, bütçeleme, karlılık ve doğru danışmanı bulmak gibi konulara da değinilecek eğitimle birlikte ERA ailesinde başarılı olmanın sırları anlatılacak.
ERA IntERActive Broker Programı'nda 12 yılı aşkın süredir 2 bin 200'ün üzerinde gayrimenkul danışmanını eğiten KostasBakas da konuşmacı olacak. Bakas, ERA Broker'larını başarıya ulaştıracak deneyimlerini paylaşacak.
Beş gün süre ile devam edecek olan InERActive Broker Programı yanında, Bakas'ın sunumu ile8 Kasım saat 19.00'da gerçekleşecek olan ERA Gayrimenkul franchisesisteminin anlatılacağı seminerde bir franchise yöneticinin asla söylememesi gereken 10 madde “10'u demeyecektim!” başlığı ile ele alınacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA Gayrimenkul eğitim seminerlerine devam ediyor!
  • 03.11.2016 16:33

ERA Gayrimenkul eğitim seminerlerine devam ediyor!

Sektörün önemli danışmanlık firmalarından ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim semine ...