maritbet girişmaritbet
Emre Belözoğlu, Trabzon Maçka'ya anaokulu yaptırmaktan vazgeçti!

Emre Belözoğlu, Trabzon Maçka'ya anaokulu yaptırmaktan vazgeçti!

Emre Belözoğlu, annesinin memleketi olan Trabzon'un Maçka ilçesine yaptıracağı ana okulu inşaatından vazgeçti..

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir süre önce eğitim yatırımlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) aracılığıyla annesinin memleketi olan Maçka İlçesi'nde 3 derslikli ana okulu yaptıracağını söyledi.

Kızılcık'ın açıklamasının internet sitelerinde yayınlanmasının ardından gelen tepkiler dikkat çekti. Emre Belözoğlu'nun geçen yıl Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Zokora ile yaşadığı polemiği hatırlatan bazı Trabzonlular, "Irkçılıkla suçlanan birinin yaptırdığı okulda mı çocuklarımız okuyacak?" derken birçok kişi de "Trabzonsporlu hangi futbolcu Trabzon'a okul yaptırdı? Emre'yi takdir etmek lazım" değerlendirmesinde bulundu.
 
"TRABZON BENİM MEMLEKETİM"
 
Fenerbahçe'nin 17 Şubat'ta Trabzon'da oynadığı maçın ardından basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu da, "Geçen sene Zokora ile yaşadığım olay biraz gerginliğe neden oldu. Ancak Trabzon benim memleketim. Okul yaptırmam benim özel durumum. İnsanların bilmesi gereken, bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız olduğudur. Burası benim memleketim. İnsanlar tabii ki kendi takımına sahip çıkacak. Benim bir oyuncuyla yaşadığım polemikten dolayı da beni düşman bilmelerinin istemem. Benim bir hatam varsa bundan dolayı da özür dilerim. Bir oyuncuyla bir polemik yaşamışım. Ben bunu maçtan sonra hallederim veya birkaç maç sonra hallederim. Beni Trabzon'a veya Trabzonspor'a düşmanmış gibi lanse etmenin anlamı yok. Böyle bir şey olursa bundan ben de rahatsız olurum. Bizim saha içindeki davranışlarımızdan insanların da rahatsızlık duyduğu oluyor. Genel anlamda bakarsak ben Trabzonluyum, bundan da hiç gocunmam. Buraya gelirken de hiç çekinerek, üzülerek, ekstra durum yaşayacak şekilde gelmiyorum. Elini vicdanına koyan herkes bu anlamda doğru yolu bulur” ifadesini kullandı.
 
Bu gelişmelerin ardından ana okulunun inşaatının başlaması beklenirken Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü'ne TOGEM kanalıyla bir yazı geldi ve inşaattan vazgeçildiği bildirildi.
 
Yazıda Emre belözoğlu'nun okulun yapımından vazgeçtiği belirtilerek, protokolün iptali için gerekli işlemlerin başlatılması istendi.
 
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de konuyla ilgili gerekli işlemleri yürürlüğe koydu. Emre'nin Trabzon kamuoyunda kendisi hakkında yapılan yorumlardan rahatsızlık duyduğu için okulun yapımından vazgeçtiği ileri sürüldü.
 
PATRONLAR DÜNYASI

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!
  • 30.01.2024 17:24

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!

Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan Trabzon ...

Trabzon Şehir Hastanesinin yapımı hızla devam ediyor
  • 21.07.2023 10:18

Trabzon Şehir Hastanesinin yapımı hızla devam ediyor

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanes ...

Trabzon tarihi vilayet binası, aslına uygun olarak hizmet vermeye hazırlanıyor
  • 07.04.2021 11:04

Trabzon tarihi vilayet binası, aslına uygun olarak hizmet vermeye hazırlanıyor

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaklaşık 2 ay önce ihale süreci tamamlanan ve yer ...

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor
  • 05.09.2019 13:53

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor

Turizm sezonunun sona ermesinin ardından Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan ...

Karadeniz Bölgesi'nde İklim Değişikliği Eylem Planı'nda başlangıç noktası
  • 16.07.2019 15:47

Karadeniz Bölgesi'nde İklim Değişikliği Eylem Planı'nda başlangıç noktası

Karadeniz Bölgesi’nde dere yatakları ve riskli bölgelerdeki kentsel dönüşüm çalı ...