maritbet girişmaritbet
Emrah, Diyarbakır'da okul açtı

Emrah, Diyarbakır'da okul açtı

Son zamanlarda eli açıklığıyla haber olan Emrah'tan yine örnek bir davranış.

Eşi, Emrah'ın Diyarbakır'da bir engelliler okulu açtığını sosyal medya hesabından duyurup, "Eşim Emrah Erdoğan'ı gösterdiği örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum." yazdı.

Yardımların ve iyiliklerin gizli yapılması gerektiğini düşünen Emrah Erdoğan'ın yaptığı iyilik bu defa eşi Sibel Erdoğan tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.

DİYARBAKIRDA ENGELLİLER OKULU AÇMIŞ

Eşi Emrah'ın Diyarbakır'da bir engelliler okulu açtığını sosyal medya hesabından duyuran Sibel Erdoğan şunları yazdı, "Bütün çocuklar güzeldir ve Allah'ın bizlere emanetleridir. Bu aralar farklı bir heyecan içindeyim. Neden mi? Çünkü oğlum Elyesa'nın dışında yüzlerce çocuğum daha var artık. Eşimin Diyarbakır'da yaptırdığı "Ayten Elyesa Erdoğan Engelliler Okulu"ndaki çocukların daha mutlu olmaları ve hayata daha çok gülümsemeleri için bundan sonra fahri anneleri olarak bütün yüreğimle yanlarındayım. Eşim Emrah Erdoğan'ı @emrahofficial Güneydoğuda tek engelliler okulunu yaptırarak gösterdiği örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum. Eşi olarak çok gururluyum… ( Bu fotoğraftaki güzeller güzeli çocuğumuzda okuldaki çocuklarımdan bir tanesi)… Bu güzel çocukları görüp onlarla vakit geçirmek için en yakın zamanda Diyarbakır'a yanlarına gideceğim inşallah…"

sibel erdoğan

Yorum Yaz