maritbet girişmaritbet
Eleman bulamayınca bedava arazi vaat etti!

Eleman bulamayınca bedava arazi vaat etti!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti

Kanada'nın doğusundaki Cape Breton Adası'nda bulunan Farmer's Daughter (Çiftçinin Kızı) isimli aile işletmesi bir marketin sahipleri nüfus azlığı ve insan kaynağı sıkıntısı nedeniyle yanlarında çalıştıracak eleman bulamayınca çareyi ilginç bir iş ilanı vermekte buldu. Facebook'a konulan iş ilanında Ada dışından işi kabul edecek kişilere 4'er bin metrekare arazi verileceği duyuruldu. Ada'nın güzelliklerinden bahsedilen ilanda "Cape Breton herkesin birbirini tanıdığı, inançlara saygılı ve doğayla içiçe sakin bir yaşam sürdürmek isteyenler için mükemmel bir seçenek. Sİze büyük paralar önermeyiz ancak İşletmemizin en çok sahibi olduğu ormanlık arazilerimizden verebiliriz. Buraya evinizi ya da kulübenizi inşa edebilirsiniz. Üstelik çiftliklerimizden elde ettiğimiz ürünleri de kullanabilirsiniz" denildi.

3 bin 100 başvuru arasından işe ilk alınan Kerry Walkins, iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti. Kerry Walkins Cape Breton'a yerleşti. Karısı ve 2 ve 5 yaşındaki iki çocuğuyla kasabaya gelen Kerry Walkins, "Şimdiden burayı evim gibi hissetmeye başladım. Herkes bizimle çok ilgileniyor." dedi.

Walkins, kendisinin The Farmer's Daughter Market'te çalışacağını, karısının ise evde kalarak çocuklarla ve yeni arazileriyle ilgilenmeyi tercih ettiğini söyledi. Walkins'lerin ardından, işe uygun görülen iki ikişinin daha aileleriyle Cape Breton'a önümüzdeki günlerde gideceği açıklandı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eleman bulamayınca bedava arazi vaat etti!
  • 03.10.2016 08:42

Eleman bulamayınca bedava arazi vaat etti!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ad ...