maritbet girişmaritbet
EgeYapı ve Coldwell Banker'dan önemli imza!

EgeYapı ve Coldwell Banker'dan önemli imza!

Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını gerçekleştirecek

Türkiye'nin yenilikçi ve öncü gayrimenkul geliştirici markalarıarasında yer alan Ege Yapı, dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı'nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu'daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Geliştirdiği gayrimenkul projelerive sosyal sorumluluk çalışmaları ile ulusal ve uluslararası alanda saygın ödüller kazanan Ege Yapı, 110 yıllık uluslararası deneyimini Türkiye'ye taşıyan, dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Bankerile yeni bir işbirliğine imza attı.

Dünyada 53 farklı ülkede 3.000'den fazla ofisi, Türkiye'de ise21 farklı şehirde 100 ofisiile hizmet veren Coldwell Banker bu anlaşma kapsamında Ege Yapı'nın satışı devam eden tüm projelerinin ve yakında satışa çıkacak projelerinin Anadolu şehirlerindeki satışlarını üstlenecek. Anlaşmaya ilişkin görüşlerini paylaşanEge Yapı Yönetim Kurulu BaşkanıH. İnanç Kabadayı, “Ege Yapı olarak İstanbul'un önemli lokasyonlarında bulunduğu bölgelere değer katan projeler geliştiriyoruz.Yeni satışa çıkacak projelerimizin de oldukça özel olacağını ve özellikle yatırım için Anadolu'dan da talep göreceğini biliyoruz. Bu zamana kadar bize gelen talepler,  özellikle belirli Anadolu şehirlerde tanıtım ofislerinin olması yönündeydi. Biz de bu taleplere cevap verebilmekiçin müşterilerimize bulunduğu bölgelerde projelerimizi tanıtmak istedik.110 yıllık uluslararası deneyimi, sektöre yön veren inovatif çalışmaları, kurum kültürü ve kurumsal duruşu ile işbirliği gerçekleştirebileceğimizçözüm ortağı olarak Coldwell Banker ile çalışmaya başlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş “ Coldwell Banker olarak, Ege Yapı gibi, inşaat sektörünün önde gelen firmalarıyla işbirlikleri yaparak, sahip olduğumuz teknoloji ve inovasyon ile İstanbul'daki büyük projeleri, Anadolu'daki yatırımcı ve müşterilerin ayağına getirmek, böylece Anadolu ve İstanbul arasında bir köprü oluşturmak istiyoruz. 

Coldwell Banker ofislerimizde oluşturacağımız özel bölümler ve sahip olduğumuz alt yapı ve teknolojiile, İstanbul'daki bir projeyi, Anadolu'daki müşterilerimize adeta yerinde yaşatan bir deneyim sunabileceğiz. Coldwell Banker olarak İstanbul'daki firmaların projelerini Anadolu'ya taşımak, alımı artıran,sektörü büyüten ve ülke ekonomisini hareketlendiren bu ve benzeri projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu
  • 22.03.2023 16:02

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu

Cer Loft’un 2. etabında 27 özel loft daire bulunuyor ...

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!
  • 23.06.2022 14:49

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!

Avcılar Ispartakule lokasyonunda Ege Yapı tarafından inşa edilen ModernYaka proj ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...