maritbet girişmaritbet
Ege'de Nisan karı!

Ege'de Nisan karı!

İzmir ve Denizli'de etkili olan kar yağışı bazı yolların kapanmasına neden oldu.

İzmir'de zaman zaman etkili olan yağış, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisinde kara döndü. Sabah kent merkezinde 7 derece ölçülen sıcaklık, yüksek kesimlerde 0 dereceye yaklaştı.

İzmir-Manisa karayolunun 580 metreyle en yüksek noktası olan Sabuncubeli mevkisinde, kent genelinde zaman zaman etkili olan yağmur, tipi şeklinde kar yağışına dönüştü.

Tipi nedeniyle sürücüler, bölgeden geçerken güçlükle ilerledi. Bu arada gece boyunca etkili olan yağış nedeniyle Spil Dağı Milli Parkı'nda kar kalınlığı, 10 santimetreye yükseldi.

Kar yağışı ulaşımı aksattı

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu ulaşıma kapandı. Denizli'de gece başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu, tır ve çekicilerin bölgeden geçişine izin verilmedi. 

Trafik ekipleri, Denizli çıkışındaki Bağbaşı bölgesinden Antalya ve Muğla yönüne gidecek zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

Kar lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı, Karayolları ekipleri de kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bozkurt ve Çardak ilçelerindeki kar yağışı dolayısıyla Denizli-Afyonkarahisar Karayolu'ndaki ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege'de Nisan karı!
  • 09.04.2015 10:27

Ege'de Nisan karı!

İzmir ve Denizli'de etkili olan kar yağışı bazı yolların kapanmasına neden oldu. ...