maritbet girişmaritbet
EF Education First, Türkiye'deki ilk ofisini açtı

EF Education First, Türkiye'deki ilk ofisini açtı

EF Education First, Türkiye’deki merkez ofisini Levent’e taşıdı.

EF Education First, Türkiye'deki Merkez Ofisini Levent'e taşıdı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, İsveç Başkonsolosu Jens Odlander ve Malta Başkonsolosu Reuben Gauci ve birçok üniversite ve okul yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta EF Education First Dünya Başkanı Eva Kockum 13 şehirde 14 ofis ile yurtdışı eğitim konusunda Türkiye'nin hizmetinde olduklarını belirtti.

Education First, İstanbul Taksim'de bulunan ofisini şehrin en yoğun ve prestijli merkezlerinden Levent'e taşıdı. 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşen açılışa,  EF Education First Dünya Başkanı Eva Kockum, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız; İsveç Başkonsolosu Jens Odlander ve Malta Başkonsolosu Reuben Gauci ve bir çok üniversite, okul ve iş hayatından üst düzey yöneticiler katıldı.

EF Education First

Başkan Kockum açılıştaki konuşmasında, Türkiye'deki son yıllarda EF Education First'e olan talebin büyük bir hızla artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kockum, “Türkiye'de, yurtdışı dil eğitimi konusunda her geçen gün büyük bir hızla artan talep görmekteyiz. Bu talep artışını Türkiye pazarında oluşturduğumuz haklı güven ve okullarımızda eğitim alan öğrencilerimizin yüksek memnuniyet oranı sağlamaktadır. Bununla birlikte 2023 vizyonu doğrultusunda Türkiye, küresel rekabette daha güçlü bir konum edinmek için yabancı dilin önemini her geçen gün daha çok hissetmektedir. Bu yüzden Türkiye'ye hizmet etmek için hem mevcut organizasyonumuzu büyütüyoruz, hem de daha çok kişiye ulaşmak için farklı şehirlerde yeni ofisler açıyoruz. Şu an Türkiye'de 13 ilde toplam 14 ofisimiz ile hizmet vermekteyiz.” dedi.

Türkiye Genel Müdürü Gökhan Özdemir Türkiye'deki önümüzdeki dönem planlarla ilgili şunları söyledi; “12 yaşından 77 yaşına kadar yurtdışında dil eğitimi almak isteyen kişilere hizmet edebiliyoruz. EF Education First'e ulaşan her bir bilgi ve eğitim talebini dikkatle ve özenli bir şekilde ele alıyoruz. Onlarca seçenek içerisinden öğrencilerimizi arzu ettikleri sonuca götürebilecek en iyi eğitimi onlarla birlikte tasarlıyoruz. 44 farklı şehirden onları en mutlu edecek olanı birlikte seçiyoruz. Türkiye'de yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetini sunarken hedefimiz tüm Türkiye'de,  öğrencilerimize en yakın kurum olmak. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki bir yıllık süre içerisinde 10 yeni ilde daha ofis açmayı planlıyoruz.”

Uluslararası eğitimin doğru adresi EF Education First

1965 yılında İsveç'te kurulan EF Education First, Amerika, İngilitere başta olmak üzere toplam 16 ülkede 7 farklı dilde eğitim vermektedir. Cambridge Üniversitesi ile ortak çalışmalar neticesinde geliştirilen Efekta Öğrenim Sistemi ile %100 sonuç garantisi veren EF, aynı zamanda dünyanın en popüler 44 şehrinden birinde eğitim alarak dünya vatandaşı olmanın kapılarını Türkiye'de 24 yıldır açmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

EF Education First, Türkiye'deki ilk ofisini açtı
  • 18.05.2015 17:37

EF Education First, Türkiye'deki ilk ofisini açtı

EF Education First, Türkiye’deki merkez ofisini Levent’e taşıdı. ...