maritbet girişmaritbet
Ece Uslu, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

Ece Uslu, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

InStyle Home dergisi bu ay “Karagül” dizisinin başrol oyuncusu Ece Uslu’nun Sıracevizler’deki evine konuk oldu. Gaziantep’te çekilen dizi sezon finali yapar yapmaz İstanbul’a dönen oyuncu, aylar sonra evine kavuşmanın huzurunu yaşadığını söyledi

Karagül'ün birinci sezon finalinin ertesi günü, Ece Uslu ile İstanbul'daki evinde bulaşmaya karar veriyoruz. Oldukça yoğun bir sezon geçirdiklerini anlatmaya başlayan oyuncunun yüzünde mutlu bir tebessüm hakim. Işıltılı ve neşeli yapısı, yorgunluğunu gizlemeye yetiyor. “Dün gece döndüm ve çok az uyuyabildim son günlerde. 4,5 aydır çekimlerden dolayı Gaziantep'teyim malum” diye anlatmaya başlıyor evinin salonunda otururken. Sıracevizler'deki bu apartman dairesine 2,5 yıl önce taşınmış. Tam karşısındaki apartmanda annesi oturuyormuş. Dairenin kiralık ilanını o sayede görmüş. “İçi temiz ve hemen taşınılacak durumdaydı” diye anlatmayı sürdürüyor Uslu. Bundan önceki evi Teşvikiye'de bir apartman dairesiymiş yine. Orayı da semt olarak çok seviyormuş ama taşınmak zorunda kalınca geçici bir süre annesiyle yaşama kararı almış. Eşyalarının çoğu eski evinden. Bazılarını buraya taşınınca küçültmek durumunda kalmış.

HAYALİM ÇİFTLİK EVİNDE YAŞAMAK

140 m2'lik daire, L bir salon, mutfak, banyo ve üç odadan oluşuyor. Bunlardan küçük olanını giyinme odası yapmış. Hayali, ileride içinde çok büyük mutfak, banyo ve giyinme odası barındıran bir çiftlik evinde yaşamakmış. “İtalyan filmlerindeki gibi... Kalabalık bir aile, keyifle sohbet edilen upuzun bir masa, ruha ve göze hitap eden enfes yemekler... Tüm sevdiklerimle aynı arazide yaşayacağım ama herkesin kendine ait bir evi de olacak” diye neşeyle anlatmayı sürdürüyor kurduğu ev hayalini. Dahil olduğu her projede uzun saatler çalışması nedeniyle evinden ayrı kaldığı için yapmak istediklerini gerçekleştirme fırsatı bulamadığından bahsediyor.

DAĞINIKLIĞA TAHAMMÜLÜM YOK

Bej ve gri ile renklendirilen salonda mobilya ve aksesuvarların çoğu Mudo Concept ve Four & More'dan seçilmiş. Ahşabın eve sıcaklık katan bir malzeme olduğunu belirtiyor. Salonda kitaplarının durduğu ahşap sehpayı ve lambasının yer aldığı kütüğü bu yüzden özellikle tercih etmiş. Moru sevdiğinden annesi salonu için bu renk bir halı hediye etmiş. “Mor renk, para ve bereket de getiriyormuş bir eve” diye belirtiyor hemen. Salonundaki L keten kanepeyi, beyaz ahşap barı ve yatak odasındaki beyaz lake makyaj masasını kendi çizip marangoza uygulatmış. “Bu konuda babama çekmişim. O da evindeki her şeyi kendi çizer ve yaptırır” diyor gülerek. Başak burcunun karakteristik titizlikleri onda da yok değil tabii. “Her şey yerli yerinde dursun isterim. Dağınıklığa tahammülüm yok” diyor.

HER ÖĞÜNÜMDE ACI BİBER YERİM

Mutfağa girip yemek yapmayı ve arkadaşlarını ağırlamayı çok seviyor. Film geceleri düzenliyor daha çok evinde. “Amelie”, “Fight Club”, “Delicatessen”, “Leon”, “Başkalarının Hayatı”, “Avatar”, “Cahil Periler”, “Dot the I” ve “Deep Blue” en sevdiği filmlermiş. “Pek dizi seyredemiyorum, çünkü öyle bir vaktim olmuyor” diye belirtiyor. Sinema kuşağı öncesi bir İzmirli olarak önden zeytinyağlı yemekler ikram etmeyi ihmal etmiyormuş arkadaşlarına tabii ki. Makarna ve salata yapma konusunda da hiç fena olmadığını ekliyor. Arka balkonunda avokado ve acı biberlerden yetiştirdiğini söylüyor. “İkisine de bayılırım. Her öğünümde mutlaka acı biber yerim. Biri cilde iyi geliyor, diğeri metabolizmayı hızlandırıyor. Toprakla uğraşmayı seviyorum. Belki de çiftlik evini bu yüzden hayal ediyorum yıllardır” diyor.

MİSKİNLİK ZAMANI

Set nedeniyle sabah erken uyanmaya alışmış Ece Uslu. Şimdi özlediği pijamalarını ve sabahlığını giyerek evde miskinlik yapma zamanı onun için. “Menemen, beyaz peynir, salatalık ve domatesten oluşan bir kahvaltı benim için en mükellef olan. Ardından kendime gelmek için mutlaka Türk kahvemi içmeliyim” diyor.

EN ÇOK KANEPEYİ ÖZLEDİM

Evinden uzak kaldığı bir yıl içinde en çok yatağını ve salonda uzandığı rahat kanepesini özlemiş. “Otelde uzun süre yaşayınca bu normal galiba” diyor. En kısa zamanda niyeti Bozcaada'ya kaçamak yapmak. “Gidince dönmek istemediğim tek yer” diyor gözleri parlayarak. Belki de uzun zamandır aksattığı spora başlayacak. “Haftada üç gün kardiyo veya pilates bana iyi gelecek” diyor. Ağustosta yine Gaziantep yolları gözüküyor. Evde ya da tatilde sevdikleriyle geçirdiği her anı onun için kıymetli şimdi..

Instyle Home

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elif Dürüst, Kandilli'deki evinin kapılarını açtı
  • 29.08.2016 15:16

Elif Dürüst, Kandilli'deki evinin kapılarını açtı

Elif Dürüst, kızı ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını Instyle Home'un eylül ...

Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu'nun Bebek'te birlikte yaşadığı ev satışa çıktı
  • 17.12.2013 08:43

Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu'nun Bebek'te birlikte yaşadığı ev satışa çıktı

5 yıllık birlikteliklerini noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birl ...

Ece Uslu, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!
  • 04.07.2013 15:35

Ece Uslu, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

InStyle Home dergisi bu ay “Karagül” dizisinin başrol oyuncusu Ece Uslu’nun Sıra ...

Ivana Sert, Levent'teki evinin kapılarını açtı!
  • 01.06.2013 08:43

Ivana Sert, Levent'teki evinin kapılarını açtı!

Ivana Sert, Levent’te yaşadığı rezidansın kapılarını Instyle Home dergisine açtı ...

Ayça Varlıer, Anadolu Hisarı Göksu'daki evinin kapılarını açtı!
  • 01.03.2013 08:46

Ayça Varlıer, Anadolu Hisarı Göksu'daki evinin kapılarını açtı!

InStyle Home ekibi, mart sayısı için oyuncu-şarkıcı Ayça Varlıer’in ailesiyle bi ...