maritbet girişmaritbet
ECA, Meram Mesleki Eğitim Merkezi’nde ustaları sertifikalandırdı!

ECA, Meram Mesleki Eğitim Merkezi’nde ustaları sertifikalandırdı!

E.C.A. Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Şirketi olan Emar A.Ş.’nin düzenlediği ve 2012 yılında dördüncüsü gerçekleşen Sıhhi Tesisat Geliştirme ve Uyum Kursu, Meram Mesleki Eğitim Merkezi’nde 17 - 21 Aralık tarihleri arasında düzenlendi

 

E.C.A. Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Şirketi olan Emar A.Ş.'nin düzenlediği ve 2012 yılında dördüncüsü gerçekleşen Sıhhi Tesisat Geliştirme ve Uyum Kursu, Meram Mesleki Eğitim Merkezi'nde 17 - 21 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Sıhhi tesisat ustalarının yeni ürünler ve teknolojiler ile tanışması amacıyla düzenlenen kursu tamamlayanlara sertifikaları, 22 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen törenle teslim edildi.

2000 - 2012 yılları arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilen 36 dönem sıhhi tesisat geliştirme ve uyum kursunda 2690 tesisat ustası sertifikalandırılmıştır. Verdiği eğitimler ile tesisat ustalarının bilinçlenmesine katkıda bulunan E.C.A. SEREL 2012 yılında, Samandıra Endüstri Meslek Lisesi'nde 65 kişiye, Bursa Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde 68 kişiye, İzmir Mesleki Eğitim Merkezi'nde ise 37 kişiye verdiği eğitim sertifikası ile 170 kişinin tesisat konusunda daha da bilgilenmesini sağladı. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında, 40 saatlik sertifika programını tamamlayan sıhhi tesisat ustalarına sertifikaları teslim edildi. 2013 yılında Kahramanmaraş ve Denizli illeri ile devam ettirilmesi hedeflenen eğitim programları sayesinde 100 kişinin daha sertifika sahibi olması planlanmaktadır.

E.C.A. markalı ürünlerin satış sonrası servis hizmetleri, “Elginkan Topluluğu” şirketlerinden olan ve “2001 Ulusal Kalite Büyük Ödülü” ile “2004 Avrupa Kalite Başarı Ödülü” sahibi olan “EMAR Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri A.Ş.”ye bağlı olan yetkili servisler tarafından sağlanmaktadır. Yüksek teknolojiye sahip E.C.A. - SEREL ürünleriyle ilgili detaylı bilgiye yurt genelinde 444 0 322 numaralı E.C.A.Tüketici Hattı aracılığı ile veya internet üzerinden www.eca.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ECA, Meram Mesleki Eğitim Merkezi’nde ustaları sertifikalandırdı!
  • 17.12.2012 11:00

ECA, Meram Mesleki Eğitim Merkezi’nde ustaları sertifikalandırdı!

E.C.A. Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Şirketi olan Emar A.Ş.’nin düzenlediği v ...