maritbet girişmaritbet
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı.

ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab, avukatı aracılığıyla Ebru Gündeş'in kendisinden boşanmak istediğini açıklayınca, sık sık lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelen çiftin mal paylaşımını nasıl yapacağı merak konusu olmuştu

11 Şubat 2010'da evlenen çiftin nikâh öncesinde bir evlilik sözleşmesi imzaladığı ve o sözleşme gereği ayrılırken mal paylaşımı yapmayacakları ortaya çıktı.

Ebru Gündeş'in önümüzdeki günlerde açacağı davada kendisi ve 5 yaşındaki kızı Alara için hiçbir talepte bulunmayacağı öğrenildi. 2010 yılında çiftin evlilik sözleşmesi yaptıklarına dair haberler çıkmış, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Daha önce de boşanmak istemiş

19 Mart'ta tatil için gittiği Miami'de gözaltına alınan ve İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlarından Amerika'da tutuklanan Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in ayrılığına dair pek çok iddia var.

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre; Gündeş, boşanmayı uzun süredir istiyordu. Birkaç kez bu isteğini eşiyle paylaştı. Ancak ayrılmak istemeyen eşinden gördüğü baskılar nedeniyle dava açmadı.

2010 yılında “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diye evlenerek yalılarının kapısından otomobillerinin plakasına kadar her yere “60 yıl” yazdıran Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın evliliği sadece 6 yıl sürdü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak
  • 26.09.2016 10:39

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik söz ...