maritbet girişmaritbet
E-5'te Metrobüs yandı, seferler başladı!

E-5'te Metrobüs yandı, seferler başladı!

E-5'teki metrobüs güzergahında bir metrobüs yandı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde Şirinevler'den Avcılar istikametine doğru giden bir metrobüs yandı. 

Şirinevler civarında meydana gelen metrobüs yangını paniğe neden oldu. Motor kısmında çıktığı görülen yangını söndürme çalışmaları tamamlandı.

Yanan aracı İETT, metrobüs olarak kullanılmak üzere ilk olarak Hollanda'dan ithal etmişti. 50 adet ithal edilen 26 metrelik Phileas marka araçların tanesi için 1.2 milyon euro ödenmişti.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, yangının nedeni yapılacak teknik inceleme sonucu belirlenecek.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

İETT, Şirinevler'deki metrobüs yangını nedeniyle yapılamayan metrobüs seferlerinin normale döndüğünü açıkladı. İETT tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Avcılar istikametine giden 34 numaralı hatta hizmet veren metrobüs aracımızda henüz belirlenmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Metrobüs şoförünün dumanları fark ederek aracı tahliye etmesi ile yangında hiçbir yolcumuz zarar görmemiştir. Yangının farkedildiği andan itibaren acil durum prosedürlerine uygun bir şekilde hızlı ve soğukkanlılıkla tahliye edilen yolcular yara almadan olay yerinden uzaklaştırıldı. Hiçbir yolcunun burnunun kanamadığı yangının söndürülmesinin ardından seferler yeniden başladı. Metrobüs seferleri  kısa bir süre sonra tekrar normale döndü. Metrobüsteki yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için teknik inceleme başlatıldı. Yolcularımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, saygılar sunarız."

metrobüs

metrobüs yand

Metrobüs yandı

metrobüs

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E-5'te Metrobüs yandı, seferler başladı!
  • 24.03.2015 17:32

E-5'te Metrobüs yandı, seferler başladı!

E-5'teki metrobüs güzergahında bir metrobüs yandı. ...