maritbet girişmaritbet
Dubai’nin ‘Yüzen Denizatı’ ile su altında yaşam!

Dubai’nin ‘Yüzen Denizatı’ ile su altında yaşam!

İlginç ve abartılı yapılarıyla dikkat çeken Dubai’nin yeni projesi ‘Yüzen Evler’, ihtişamıyla görenleri adeta büyüleyecek.

Abartılı evleri, ışıl ışıl gökdelenleri, kapalı kayak merkezleri ve göz alıcı mucize bahçeleri gibi dikkat çekici projelerle adından söz ettiren Dubai, bu kez suyun içinde bir proje hayata geçirdi. 

Fakat Dubai'de her ne kadar görenleri hayran bırakan abartılı yapılar olsa da yepyeni bir proje olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı... Çünkü proje, su altında odaları olan yüzen evleri gerçekleştirmeye yönelik.

42 YÜZEN EV, 2016'DA TAMAMLANACAK!

Bu projeyi yürüten Dubaili şirket, 2015 yılının Mart ayında proje ile alakalı olarak renderlanmış görüntüleri basına sunmuştu. 42 tane yüzen ev yapmayı planladıklarını söyleyen şirket yetkilileri, 2016 yılının sonuna kadar projeyi bitireceklerine eminler. Söylediklerine göre ise evlerin 3 ana kısmı olacak: ilk kısım evin en üst katı, ortada ana kat ve en altta ise tamamen suyun altında olan panaromik su altı görüntüsü sunan tuvalet ve yatak odasının olduğu son kat.

ŞİMDİDEN 35 TANESİ SATILDI

Şimdiden 42 evden 35 tanesi satılmış durumda. Her ne kadar abartılı bir proje gibi gözükse de Dubai'nin sıcaklarını göz önünde bulundurduğumuzda, suyun altında yaşamak belki o kadar da kötü bir fikir değil.

Yorum Yaz