maritbet girişmaritbet
Doğalgaz faturasına vade farksız 3 taksit!

Doğalgaz faturasına vade farksız 3 taksit!

İGDAŞ, soğuklarla birlikte tüketime bağlı olarak artan ısınma giderlerine vade farksız 3 taksit imkânı sunuyor.

Doğalgaz hizmetini; ucuzluk, konfor ve çevrecilik prensibiyle sunan İGDAŞ, soğuk geçen kış aylarında artan tüketime bağlı olarak yükselen ısınma giderlerini, vade farksız 3 taksitle ödeme imkânı sunduğu kampanyayı 31 Mayıs 2015 tarihine kadar uzattı.

İstanbul son 20 yılın en soğuk kışını yaşarken İGDAŞ, İstanbulluların rahat, güvenli ve verimli ısınması için kentin her köşesine kesintisiz bir biçimde doğalgaz dağıtımını gerçekleştirmeye devam ediyor. İGDAŞ, abonelerinin soğuk kış günlerinde tüketim miktarına bağlı olarak artan ısınma giderlerini, vade farksız 3 taksitte ödeme imkânı sunuyor. 1 Kasım 2014'te başlayan ve hali hazırda bu sisteme katılan banka sayısının 10'a ulaştığı kampanya 31 Mayıs 2015 tarihine kadar uzatıldı. İGDAŞ aboneleri için doğalgaz faturalarına vade farksız 3 taksit avantajı, aşağıda belirtilen anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapılacak ödemelerde geçerli olacak.

İstanbullulara doğalgaz hizmetini; ucuzluk, konfor, verimlilik ve çevrecilik prensipleriyle sunduklarını vurgulayan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal ASLAN; “Bu yıl, 1 Kasım 2014 tarihinde başlattığımız ve abonelerimizin faturalarını üçe bölerek vade farkı da oluşmadan rahatça ödemelerini sağladığımız uygulamamızın süresini 2 ay uzatma kararı aldık. Uygulamaya katılan bankaların sayısı da süreç içinde arttı ve bugün neredeyse tüm büyük bankalar bu uygulamaya dahil oldu. Özellikle çok soğuk geçen Şubat ayında abonelerimiz, ısınmak için daha fazla doğalgaz tükettiler. Bu fazla doğalgaz tüketiminin faturalara yansıdığı bu aylarda kampanyamızı uzatmak ve abonelerimize tekrar hatırlatmak istedik” dedi. 

Kampanya çerçevesinde anlaşma yapılan Garanti Bankası ve Denizbank, “BONUS” özellikli kredi kartlarıyla yapılan ödemelerde bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara vade farksız 3 taksit avantajı sunuyor. Ziraat Bankası ve İş Bankası “MAXİMUM” özellikli kredi kartları ile, Vakıfbank, Albaraka, Yapı Kredi Bankası “WORLD” özellikli kredi kartları ile, Halkbank “PARAF” özellikli kredi kartları ile, HSBC Bankası “ADVANTAGE” özellikli kredi kartları ile, Akbank ise AXESS özellikli kredi kartları ile vade farksız 3 taksit avantajını 100 TL üzerindeki doğalgaz faturalarının kredi kartıyla ödenmesini sağlıyor.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kademeli fatura sisteminin detayları!
  • 27.12.2021 10:26

Kademeli fatura sisteminin detayları!

Elektrikte ve doğalgazda iki kademeli sisteme geçilirken Bakan Dönmez, "İlk kade ...

Site yönetimi kaçtı, İGDAŞ doğalgazlarını kesmeye geldi!
  • 24.11.2021 10:43

Site yönetimi kaçtı, İGDAŞ doğalgazlarını kesmeye geldi!

İstanbul'da, 7 aydır aidatları toplayan site yönetiminin faturaları ödememesi so ...