maritbet girişmaritbet
Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!

Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!

Yüksek prim öngörüsüyle satışına başlanan Ataşehir'deki Deluxia Palace ve Deluxia Suites projelerini zamanında teslim eden Teknik Yapı, düşük aidatlarla da kat maliklerinin yüzünü güldürdü

 

Deluxia projelerindeki kat malikleri, Ataşehir bölgesindeki ortalama aidatlardan yaklaşık yüzde 40 daha düşük aidat ödüyor. Düşük aidat tutarının tesadüfî bir sonuç olmadığını vurgulayan Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın marka olmasında sadece konut üretimi ve satışının değil satış sonrası verdiği hizmetlerin de önemli rol oynadığının altını çizdi. 
 
ÇEŞİTLİ AVANTAJLAR VAR 
 
Geçtiğimiz yıllarda "Teknik Yapı'dan daire alanlar, yaşamın başladığı projelerde yüksek aidatlarla boğuşmak zorunda kalmayacak" şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Umut Durbakayım "Teknik Yapı'nın sattığı dairelerin kalite, fiyat avantajı, prim getirisi gibi çok önemli avantajları olduğu artık bir standart haline geldi. Geçtiğimiz yıllarda bu özelliklere kullanım maliyetini asgariye indiren yatırımlarımız oldu. Ataşehir Deluxia projelerimizde bu yatırımların sonucunu almaya başladık. Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmaları, minimum maliyetle hizmet vererek Deluxia projelerindeki aidatların düşmesini sağladı. Metrekare aidatları bazı daireler için 1.56 liraya kadar geriledi" diyerek verilen sözlerin yerine getirildiğini vurguladı. 
 
AİDAT NASIL DÜŞÜRÜLDÜ? 
 
Deluxia Palace ve Deluxia Suites projelerindeki aidat tutarlarının Aktif Yaşam tarafından hazırlanan bir stratejiyle minimize edildiğini ifade eden Umut Durbakayım, Teknik Yapı olarak yönetimde bulunulan sitelerde iki önemli farklılığa imza atıldığını açıkladı. Teknik Yapı Holding şirketlerinden Aktif Yaşam şirketinin, daire tesliminden hemen sonra geçici bir yönetim olarak görev aldığını belirten Durbakayım, düşük aidat başarısının adımlarını şöyle anlattı: "Aktif Yaşam daire teslimi sırasında kat maliklerine bir anket formu veriyor ve sunacağı hizmete bu anket doğrultusunda yön veriyor. Mesela sosyal tesislerin kullanılacağına yönelik beklentiler tespit edilerek (buhar odalarının, saunaların, hamamların, masaj salonlarının, vitamin barların, fitness merkezlerinin ve havuzların nasıl kullanılacağına yönelik sorular) daha sonra ortaya çıkabilecek birçok sorun ilk günden itibaren ortadan kaldırılıyor. 
 
GÜVENLİ K MALİ YETİ AZALI YOR
 
İkinci farklılığını ise kat maliklerini geçici yönetime dahil ederek ortaya koyuyor. Geçici yönetim sırasında kat maliklerinden oluşan blok yöneticiliği, temsilciler kurulu, toplu yapı yönetim kurulu, blok denetçisi ve toplu yapı denetim kurulu oluşturuluyor. Böylece sitedeki kararlar hep birlikte alınıyor. Diğer taraftan aidatların en önemli maliyet kalemlerinden biri olan güvenlik maliyetini de daha inşaat aşamasında minimize ediyoruz. Projelerimiz yapım aşamasındayken güvenlik noktalarının önceden tespit ederek yüksek maliyet oluşturan güvenlik hizmetinin de minimum seviyeye inmesini sağlıyoruz. Sonuç olarak ticari amaç tamamen ortadan kaldırılarak, kullanım maliyetlerinin herkesi mutlu edecek seviyede olması sağlanıyor." Umut Durbakayım, geçici yönetimi sitedeki kat maliklerinin hazır olduğu en kısa zamanda devretmenin ana ilke olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deluxia Palace projesine havadan bakın!
  • 24.10.2012 14:23

Deluxia Palace projesine havadan bakın!

Deluxia Palace projesini, emlaktasondakika.com ekibi olarak havadan görüntüledik ...

Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!
  • 26.09.2012 12:10

Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!

Yüksek prim öngörüsüyle satışına başlanan Ataşehir'deki Deluxia Palace ve Deluxi ...

Deluxia Palace’da teslimler başladı!
  • 14.05.2012 11:17

Deluxia Palace’da teslimler başladı!

Teknik Yapı inşaatına 2010 yılının hemen başında başladığı 482 dairelik Deluxia ...

Uluslararası Balkan Sempozyumu başlıyor!
  • 08.05.2012 14:27

Uluslararası Balkan Sempozyumu başlıyor!

Bağcılar Belediyesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bağcılar Rumeli Balkan Trakya Pl ...

26 Nisan’da açık artırma ile satışta!
  • 20.04.2012 19:12

26 Nisan’da açık artırma ile satışta!

Teknik yapı, Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında inşa ettiği De ...

Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta
  • 18.04.2012 18:44

Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta

Ataşehir’de yapılacak İstanbul Finans Merkezi’nin yanında yer alan Deluxia Palac ...