maritbet girişmaritbet
Değer Deniz’i kim öldürdü?

Değer Deniz’i kim öldürdü?

İstanbul Beyoğlu’nda evinde çanta kayışıyla boğulmuş bir şekilde bulunan müzisyen Değer Deniz, ülkeyi yasa boğdu.


Ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, dün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Dakikalarca kapı ziline basan Orhan Deniz, kapının açılmaması üzerine bir çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren Orhan Deniz, ablasının elleri bağlanmış şekilde yerde cansız olarak yattığını gördü.

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenaze tabuta konulurken Değer Deniz'in arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Değer Deniz kimdir?

Yıllarını müziğe adamış olan müzisyen Deniz, 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkardığı, son yıllarda ise bir otelde çalıştığı öğrenildi.

Değer Deniz, Metro grubunda gitar çalıp, geri vokal ve düzenlemelerini de yapan müzisyen, Bez Bebek dizisinin jeneriğini de yapıp seslendirdi.

Ankara doğumlu müzisyenin eline aldığı ilk enstrümanı mandoliniydi, böylece okumayı öğrendikten hemen sonra müziği keşfedecek, ve ruhunu besleyen bu esrarengiz sanat dalı hayatında belki de kendisinin de tahmin edemeyeceği kadar uzun kalacaktı. Mandolin yolculuğu, ortaokul sıralarında yerini piyanoya, lisede ise gitara bıraktı. Ortaokul ve lisede birçok grupta solo gitarist, klavyeci ve vokalist olarak yer aldı. 

 

Yorum Yaz