maritbet girişmaritbet
David Beckham 25 bin kapasiteli kendi stadını yapacak

David Beckham 25 bin kapasiteli kendi stadını yapacak

İngiliz Futbolcu David Beckham’ın Miami’de kurumayı planladığı takım için kent limanına, içinde gece kulübü olan 25 bin kişi kapasiteli stadyum yapacağı ortaya çıktı

Kısa bir süre önce futbolu bırakan David Beckham, Miami'de kurumayı planladığı takım için kent limanına, içinde gece kulübü olan 25 bin kişi kapasiteli stadyum yapacak. 25 bin kişilik stadyumun Miami limanına yapılması planlanıyor. Ancak bu tercih gerçekleştirilemezse dört alternatif nokta da değerlendirmeye alındı. Yapımı planlanan stadyumun içinde restoranlar, kafeler, mağazalar ve bir gece kulübü dahi olduğu görülüyor. David Beckham ve iş ortaklarının herhangi bir devlet desteği almadan inşa etmeyi planladıkları stadyum, 25 bin kişilik kapasitesi olacak. Miami limanındaki bölge için son kararın altı ay içinde yeril yönetim tarafından verilecek. Projenin kendisi için bir "rüya" olduğunu söyleyen Beckham, kuracağı takımda uluslararası oyuncuların yer alacağını, ve "bu kentin takımı için çok çalışacağını" ifade etti.

Stadın içinde her şey olacak

Avrupa" tarzında tasarlanan stadyumda koltuklar sahaya yakın ve dik biçimde konumlandırılacak. Stadın çatısı ise bir dalga şeklinde olacak ve manzaranın görülmesine imkân sağlayacak. Stadyum kompleksi içinde ise restoranlar, kafeler, mağazalar ve bir gece kulübü yer alıyor. Dev kompleksin kentin eski bölgesini canlandıracağı söyleniyor.

Haberler.com 

Yorum Yaz