maritbet girişmaritbet
D-Marin Göcek, ikinci kez en başarılı marina işletmesi seçildi!

D-Marin Göcek, ikinci kez en başarılı marina işletmesi seçildi!

Doğuş Grubu bünyesinde bulunan D-Marin Marinalar Grubu’na ait D-Marin Göcek, ‘Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda ikinci kez ‘En Başarılı Marina İşletmesi’ ödülüne layık görüldü

Burgan Bank veTürkiye'nin önde gelen ekonomi dergileri Capital ile Ekonomist tarafından bu yıl dördüncü kezgerçekleştirilen ‘Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Turizm sektöründeki kurum ve kuruluşların 13 farklı kategoride ödüllendirildiği gecede, D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Göcek ikinci kez ‘En Başarılı Marina İşletmesi' ödülüne layık görüldü. 

Doğuş Grubu bünyesinde bulunan D-Marin Marinalar Grubu'na ait D-Marin Göcek,  ‘Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nda ikinci kez ‘En Başarılı Marina İşletmesi' ödülüne layık görüldü. Turizm sektöründeki yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak amacıyla bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ‘Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nın sonuçları, 26 Eylül Perşembe akşamı Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen görkemli bir törenle açıklandı. Büyük Ödül, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Doğa Turizmi İşletmeleri, Spor Turizmi İşletmeleri, Marina İşletmeleri, Kıyı Otelleri ve Çevreci Oteller vb. kategorilerde ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, D-Marin Göcek ikinci kez ‘En Başarılı Marina İşletmesi' seçildi.

Kurumların doğru kategorilerde ve en etkin şekilde değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan jüride;Türkiye'nin önde gelen turizm meslek kuruluşları temsilcileri, turizm işletmecileri, akademisyenler, yatırım uzmanları, basın mensupları ve iş dünyasının farklı sektörlerinden çok sayıda saygın temsilci yer aldı.

Denizde 380,  karada 150 tekne kapasitesine sahip olan D-Marin Göcek, mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun yanı başında konumlanıyor. Dalaman Uluslararası Havalimanı'na sadece 22 km mesafede bulunan D-Marin Göcek, Göcek beldesi merkezinde, 250 metre uzunluğundaki, mavi bayraklı tek özel plaja sahip.D-Marin Göcek genişlettiği hizmet yelpazesi ve gerçekleştirilen modernizasyon yatırımları sonucunda yenilenen iskelesi ile 70 m'ye kadar mega yatlara da hizmet vermeye başladı. 

Kısaca D-Marin Marinalar Grubu hakkında:

D-Marin Marinalar Grubu, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi'ndeki En Büyük Uluslararası Marina Ağı D-Marin Marinalar Grubu, sektördeki operasyonlarına Grubun ilk marinası olan D-Marin Turgutreis ile 2003'te başladı. Ardından 2009 senesinde Grubun 2. marinası olarak D-Marin Didim operasyonlarına başlarken, 2010 senesinde D-Marin Göcek Gruba katıldı. 

D-Marin, 2009 senesinde Türkiye dışına açılarak Hırvatistan'daki yatırımlarına D-Marin Mandalina ile başladı. Ardından Nisan 2012'de Hırvatistan'ın en büyük marinası olan D-Marin Dalmacija ve şehir marinası konseptindeki D-Marin Borik de D-Marin Marinalar Grubu bünyesine katıldı. D-Marin Marinalar Grubu, Aralık 2012'de Akdeniz'in en büyük marina ağı olan ve toplamda 21 marinası bulunan Hırvat AdriaticCroatia International (ACI) Group'un %6,92 hissesini alarak Hırvatistan'daki yatırımlarını daha da genişletti.

D-Marin Marinalar Grubu, yatırımlarına uluslararası pazarda diğer ülkelerde de devam ediyor. Aralık 2012'de Atina Borsası'na kote olan, Lamda Development SA kontrolündeki 'Flisvos Marina' ile yüzde 50 ortaklık yaparak Atina'da süper yatlara özel hizmet veren birinci sınıf, ultra lüks bir marinayı zincirine katan D-Marin, bu ülkedeki ikinci anlaşmasını da yine Atina Borsası'na kote olan bir başka kuruluşla, Kiriacoulis Mediterranean Cruises Shipping SA ile yaptı. Bu anlaşmayla Gouvia, Lefkas ve Zea marinalarını portföyüne ekleyen D-Marin Marinalar Grubu, 3 ülkedeki toplam bağlama kapasitesini yaklaşık 9.000'e çıkardı.

D-Marin Marinalar Grubu, pazar lideri bir marina ağı kurma hedefiyle Akdeniz ve Adriyatik bölgelerindeki prestijli marinalara odaklanırken, stratejik satın alma ve yönetim ortaklıklarıyla Avrupa'daki ağını her geçen gün geliştirmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ferih Şahenk Galataport'u anlatıyor
  • 27.08.2019 11:09

Ferih Şahenk Galataport'u anlatıyor

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk, 2020'nin ikinci çe ...

Koronavirüs 'hava filtresi'ne talebi arttırdı
  • 01.01.2021 08:56

Koronavirüs 'hava filtresi'ne talebi arttırdı

Koronavirüs sebebiyle hastane, alışveriş merkezi ve fabrika gibi mekanlarda hava ...

Veysel Eroğlu Barajı tam kapasite üretime başladı!
  • 25.12.2020 17:28

Veysel Eroğlu Barajı tam kapasite üretime başladı!

Türkiye'nin en büyük 4'üncü hidroelektrik santrali olan Ilısu Prof. Dr. Veysel E ...

Sur Yapı, JCR'den geçer not aldı!
  • 19.09.2020 07:30

Sur Yapı, JCR'den geçer not aldı!

Sur Yapı ve Sur Enerji, JCR-Eurasia Rating’den yatırım yapılabilir notu aldı. ...

Ferit Şahenk, Atina'daki 6 katlı apartmanını sattı
  • 23.01.2019 16:33

Ferit Şahenk, Atina'daki 6 katlı apartmanını sattı

Türkiye’deki yatırımlarını azaltan ve mal varlıklarını satan Doğuş Grubu Yönetim ...

 Mahall Bomonti İzmir, Bomontiada'yı İzmirlilerle buluşturuyor
  • 13.07.2018 14:37

Mahall Bomonti İzmir, Bomontiada'yı İzmirlilerle buluşturuyor

Bomontiada, İstanbul’dan sonra ilk defa Mahall Bomonti İzmir’de hayat bularak şe ...