maritbet girişmaritbet
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'daki projelerin açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'daki projelerin açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Mart Perşembe günü 43 projenin açılışını gerçekleştirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Mart Perşembe günü 384 milyon lira değerindeki projelerin açılışını gerçekleştireceğini açıkladı. 

Altyapı, çevre, ulaşım, eğitim, spor ve diğer başlıklardaki 43 önemli projeyi tamamladıklarını vurgulayan Toçoğlu, "Hendek'ten Pamukova'ya, Sapanca'dan Karasu'ya kadar 16 ilçemizde 384 milyon liralık yatırımlarımız söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, 16 Mart Perşembe günü şehrimize yapacağı ziyarette, Büyükşehir Belediyemizin 384 milyon lira değerindeki 43 projesinin de açılışını gerçekleştirecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'huzur buluyorum' dediği şehrimizde, binlerce hemşehrimizle Demokrasi Meydanı'nda olacağız." ifadesini kullandı.

"Tek düşüncemiz hizmet"

Toçoğlu, Sakarya'nın adından söz ettiren bir şehir haline geldiğini aktararak, bunun kendilerinin çalışma azmini ve motivasyonlarını hep yüksekte tuttuğunu belirtti.

Sakarya'yı daha da güzel yarınlara taşıyacaklarına işaret eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Şehrimizin tamamında 50 milyon liralık asfalt çalışmalarımız bu projelerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca 50 milyonluk Kocaali Kanalizasyon İnşaatı projemizin de açılışı bu törende yapılacak. Bunların yanında AKOM, Yeni İtfaiye Teşkilatı ve Sentetik Saha, Taraklı Meydanı, Geyve Sosyal Gelişim Merkezi, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi, Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisi gibi 43 projemizin açılışını da Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirecek. Eğitim alanında inşa ettiğimiz Yenikent Meslek Yüksekokulu ve Cemil Meriç Yurt İnşaatı projelerimizin de resmi açılışları bu törende yapılacak. Şehrin yeni duble yolları olan Medeniyet Bulvarı ve Erenler Evliya Çelebi Bulvarı da açılışı yapılacak yatırımlarımız arasında yer alıyor. Aynı zamanda şehrimizin muhtelif bölgelerinde inşa ettiğimiz 15 yeni köprünün de açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm yatırımlarımızın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Yorum Yaz