maritbet girişmaritbet
Çubuklu-Kanlıca'ya bambaşka bir sahil!

Çubuklu-Kanlıca'ya bambaşka bir sahil!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje çerçevesinde Çubuklu-Kanlıca arasına yepyeni bir sahilyolu yapıldı.

10 metre genişliğindeki sahilde, bisiklet ve yürüyüş parkuru ile balık tutma alanı da var.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında geçen yıl inşaatına başlanan Çubuklu-Kanlıca sahilyolu projesi tamamlanarak halkın kullanımına açıldı. İstanbulluların sosyal alanlarının genişletilmesi ve spora teşvik amacıyla genişletilen sahilyolundaki parkurlar özel koşu parkuru zemini ile döşendi. 

yürüyüş yolu

PAŞABAHÇE'YE UZATILACAK 

Boğaz'ın üzerine kazıklarla yapılan 10 metrelik sahil bandında balık tutma alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu bulunuyor. Projenin ikinci ve üçüncü etabında yapılan bu yürüyüş yolu Paşabahçe'ye kadar uzatılacak ve uzunluk 3 kilometreye çıkarılacak. Proje kapsamında yüzen bir marina da inşa edilecek. Böylece Çubuklu-Kanlıca sahilyolu projesi ile İstanbullular yeni bir yürüyüş yoluna kavuşmuş olacak. 

Boğaz'a kazıklar üzerine yapılan bin 300 metre uzunluğundaki yol 10 metre genişliğe sahip. Üzerinde balık tutma alanları bulunuyor. Böylece balık tutanlarla yürüyüş yapanların birbirlerini rahatsız etmeleri engellenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çubuklu-Kanlıca'ya bambaşka bir sahil!
  • 10.10.2016 10:36

Çubuklu-Kanlıca'ya bambaşka bir sahil!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proj ...