maritbet girişmaritbet
Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. okulu açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. okulu açtı

Okul öncesi eğitim bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. anaokulunu 29 Ekim’de açtı.

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında açtığı anaokullarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar'ın annesi Evren Oktar'ın adına yapılan okul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen özel bir törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaptığı yeni anaokulu, eğitim heyecanı ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birleştirdi. Gülben Ergen ile Çocuklar Gülsün Diye Derneği ekibinin Ankara'daki programı, Anıtkabir'i ziyaret ederek başladı. Anıtkabir ziyaretinin ardından anaokulunun yapıldığı Gölbaşı'na geçildi. Açılış törenine Gülben Ergen ile birlikte, Gülben Ergen'in annesi Gülser Bayam, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolü katıldı.

Törende bir konuşma yapan Gülben Ergen, şunları söyledi: “Bu okulumuz, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan, derneğimizin Başkan Yardımcısı Elvan Oktar'ın annesi Evren Oktar adına yapıldı. Bugün ayrıca ilk defa annem de bir anaokulumuzun açılışında bizlerle birlikte oldu. Türkiye'nin 81 ilinde 81 anaokulu açmak istiyoruz. Gölbaşı'nda açtığımız bu okulumuzu da her zaman olduğu gibi annelere emanet ediyorum. Emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. okulu açtı
  • 31.10.2015 09:42

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29. okulu açtı

Okul öncesi eğitim bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunan Çocuklar Gülsün Di ...