maritbet girişmaritbet
Çevrem Sensin, 18 Kasım'da Bursa'da yapılacak!

Çevrem Sensin, 18 Kasım'da Bursa'da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Çevrem Sensin etkinliğinin ilk 18 Kasım'da Bursa'da yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hava kirliliğinden, atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden tasarrufuna kadar bilinç ve farkındalık oluşturmak için; “Çevrem Sensin” ismiyle bir dizi etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. İlkinin 18 Kasım tarihinde Bursa'da yapılacağı programa yirmiye yakın sivil toplum örgütü de bilgilendirme stantlarıyla katılacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın organize ettiği “Çevrem Sensin Bilinçlendirme Seminerleri”nin ilki 18 Kasım tarihinde saat: 09.00'da Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yirmiye yakın sivil toplum örgütünün de bilgilendirme stantlarıyla katılacağı programda hava kirliliğinden, atık yönetimine, su kaynaklarının temizliğinden, tasarrufuna kadar sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir çevre için hayati öneme sahip konularda sunumlar yapılacak. Çevreyle ilgili bilinçlendirme ve farkındalık oluşturulmasının hedeflendiği etkinlikler 10 ilde gerçekleştirilecek. “Çevrem Sensin” mottosuyla duyurulan kampanya, çevre ile ilgili duyarlılığı okullara, işyerlerine, sokaklara ve evlere taşımayı amaçlıyor. 

“Çevrem Sensin” kampanyasının özellikle çocuklar tarafından da sahiplenilmesi ve benimsenmesi için tiyatro, maskot show gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çevrem Sensin, 18 Kasım'da Bursa'da yapılacak!
  • 17.11.2016 10:29

Çevrem Sensin, 18 Kasım'da Bursa'da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Çevrem Sensin etkinliğinin ilk 18 ...