maritbet girişmaritbet
Ceviz Bahçesi ikinci adresleri oldu!

Ceviz Bahçesi ikinci adresleri oldu!

Bağcılar’da Nostalji Bahçeleri projesinin Demirkapı Mahallesi’ndeki ayağı Ceviz Bahçesi de hizmete sunuldu.

Bağcılar'da ilçe sakinleri arasında komşuluk duygusunun gelişmesi amacıyla hizmete sunulan Nostalji Bahçeleri Projesi devam ediyor. Demirkapı Mahallesi'nde toplam 4 bin 818 metrekarelik alana inşa edilen Ceviz Bahçesi de hizmete sunuldu. Bitlis Yöresi'ne ait bir kafeteryanın da bulunduğu bahçe, her yaştan Bağcılarlıya hizmet veriyor. 

Ailelerin kafeterya ve piknik alanlarında sohbet edip dinlendikleri parkta, çocuklar da oyun parkında eğleniyor. Park bitki gösterim alanları, yürüyüş parkuru, piknik masaları, açık alan spor aletleri ve su gösteri alanlarına da ev sahipliği yapıyor.

Bağcılar Belediyesi tarafından yeşil ve temiz bir çevre kurmak amacıyla hizmete sunulan Nostalji Bahçeleri Projesi inşaatı tamamlanan yeni bahçelerin de hizmete sunulmasıyla devam ediyor.

Demirkapı Mahallesi'nde değişik peyzajı ve tesisleriyle dikkat çeken Ceviz Bahçesi, ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Toplam 4 bin 818 metrekarelik kullanım alanına sahip olan Ceviz Bahçesi, Bitlis Yöresine ait mimarisiyle dikkat çeken kafeteryasıyla da ziyaretçilere hizmet veriyor. 320 metrekarelik bina oturum alanı bulunan bahçedeki parkın peyzaj düzenlemesi de ilgi görüyor. Aileler kafeterya ve piknik alanlarında sohbet edip dinlenirken çocukları da oyun parkında eğleniyor. Park ayrıca bitki gösterim alanları, yürüyüş parkuru, piknik masaları, açık alan spor aletleri ve su gösteri alanlarına da ev sahipliği yapıyor. Bağcılarlılar, bahçenin değişik yerlerine konulan 63 adet ceviz ağacı altında dinlenmenin, piknik yapmanın ve komşuluk ilişkilerini geliştirmenin huzurunu yaşıyor.

“BOTANİK PARK İNŞA EDECEĞİZ”

Bağcılar'da 22 yıl önce 11 parkın ancak günümüzde 150'yi aşkın parkın bulunduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,  yoğun ilgi gören Nostalji Bahçeleri Projesi'nin de meyve bahçelerine ev sahipliği yaptığını belirtti. Nostalji Bahçelerinin yeni komşuluk duygularının gelişmesine yardımcı olduğunu anlatan Çağırıcı, “Kiraz Bahçesi, Üzüm Bağı, Kayısı Bahçesi, Kestane Bahçesi, Fındık Bahçesi ve Kızılcık Bahçesi'ni hizmete sunduk. İnşaatını tamamladığımız Ceviz Bahçemizi de hizmet sunmanın huzurunu yaşıyoruz. Sırada Elma ve Nar bahçeleri var. Hemşehrilerimin aileleriyle hoşça vakit geçireceği bahçelerimizi 22 mahallemizde de inşa ederek hizmetlerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Çağırıcı, İSTOÇ'un yanında inşa edecekleri 200 bin metrekarelik Botanik Park'ın heyecanını yaşadıklarını sözlerine ekledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ceviz Bahçesi ikinci adresleri oldu!
  • 30.07.2015 14:41

Ceviz Bahçesi ikinci adresleri oldu!

Bağcılar’da Nostalji Bahçeleri projesinin Demirkapı Mahallesi’ndeki ayağı Ceviz ...