maritbet girişmaritbet
ÇATIDER'in yeni başkanı Adil Baştanoğlu oldu!

ÇATIDER'in yeni başkanı Adil Baştanoğlu oldu!

ÇATIDER'in 8. Olağan Genel Kurulu'nda alınan kararla birlikte yeni yönetim kurulu başkanı Adil Baştanoğlu seçildi.

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 8. Olağan Genel Kurulu'nda 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Arimeks Genel Müdürü Adil Baştanoğlu oy birliğiyle seçildi. 2007-2011 yılları arasında 3. ve 4. dönem ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Baştanoğlu, çatı sektörünün 2017 yılında da büyümeyi sürdüreceğine inandıklarını söyledi.

ÇATIDER Genel Merkezi'nde yapılan 8. Olağan Genel Kurulu'nda Panelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak, Işıklar Kiremit Pazarlama Genel Müdürü Özgür Uzeltürk ve Mardav Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Alper Doğruer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine seçildi. Atila Gürses, Daniş Navaro, Lebriz Akdeniz, M. Nazım Yavuz, Orkun Ürkmez, Yaşar Şenal ve Levent Çeki ise Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.
“Çatı sektörü, büyümesini sürdürecek”

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Adil Baştanoğlu, çatıcılık sektörünün gelişmesi ve bu konuda toplumsal bilincin oluşmasına katkı sağlayan çalışmalarını önümüzdeki dönemde de kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı. Baştanoğlu şunları söyledi:
“Kentsel Dönüşüm, Enerji Verimliliği Kanunu gibi uygulamalar, sektörümüz için büyüme fırsatları sunuyor. ÇATIDER olarak ayrıca sektörümüzün gelişmesine ve toplumsal bilincin artmasına da önem vererek, sosyal sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Önümüzdeki süreçte sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücünün karşılanması, çatı uygulamalarının modernleştirilmesi ve bu konudaki bilincin artması amacıyla eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Ayrıca çatıcılık mesleğindeki malzeme ve kullanım özellikleri hakkındaki bilgi eksikliği, tasarımdan yapım aşamasına kadar sürede bu malzemeler ile varılabilecek yüksek standartları kısıtlıyor. Bu malzemelerin tasarım, uygulama ve test amaçlarını karşılayabilecek yeni standart, yönetmelik ve talimat ihtiyacına da odaklanarak, detaylı çalışmalar yapacağız.”

Baştanoğlu, çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye işgücünün artması için çalışmalar yürüten ÇATIDER'in e-öğrenme projesi ‘Yapı Okulu' ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandırmaya odaklanacaklarını belirterek, yeni dönemde ‘Çatı Şenliği' adı altında çatı ustaları yarışması ve dernek bünyesindeki komite çalışmaları gibi etkinlikleri de  gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!
  • 04.06.2022 10:28

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şena ...

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi
  • 22.02.2022 11:38

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 10. Olağan Genel Kurulu'nda yeni ...

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?
  • 02.12.2020 11:41

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?

Emlak balonu söylemleri ne kadar gerçeği yansıtıyor ve Türkiye'de emlak krizi ol ...

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı
  • 24.11.2020 11:33

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla g ...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti
  • 09.11.2020 10:54

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektifl ...