maritbet girişmaritbet
Casita 30. yaşında yurt dışına açılıyor

Casita 30. yaşında yurt dışına açılıyor

Casita, geçtiğimiz günlerde ilk yurt dışı şubesi olan Kuveyt Casita’ nın açılışını gerçekleştirdi

Kurumsal restorancılığın ilklerinden olan Casita, önümüzdeki 10 yıl için yatırım hedeflerini belirledi. Casita, 40. Yaşında 50 şube ile ziyaretçilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. 19. yüz yıldan beri İstanbul' da fırıncılık yapan Tanrıverdi Ailesi'nin 3. jenerasyon frankafon eğitimli oğlu olan Haluk Tanrıverdi, 1983 ‘ te Casita markasıyla sektöre adım attı. Tanrıverdi, ilk Casita şubesini açalı 30 yıl olduğunu ve sürdürülebilir büyümenin marka oluşumunun en önemli parçası olduğunu ifade etti. Tanrıverdi, şu anda var olan 10 Casita şubesini 2014 yılı içerisinde 4 yeni şube ile 14 ‘ e çıkartmayı hedeflediklerini, 2023 yılında ise 50 şube ile temsil ettikleri Türk füzyon mutfağını dünyada da kebabın dışına çıkartmak olduğunu ifade etti. 

Hizmet kalitesi ve güçlü mönüsü ile müdavimlerin vazgeçilmezi olan Casita,  özel günlerde ve bayramlarda günlük 1.000 kişi rezervasyon sayısı ile dikkat çekiyor. Hali hazırda yıllık ziyaretçi sayısı 1 milyon kişi olan Casita, bu sayıyı 5 milyon kişiye çıkartarak bununla paralel olarak da cirolarını 100 milyon TL seviyesine ulaştırmayı hedefliyor.   

Aynı logo, aynı ruh, farklı mekanlar

Başta Fransa olmak üzere bir çok ülkeden değişik objeler ile donatılan Casita şubeleri aynı lezzeti, aynı çatı altında farklı mekanlar ile sunarak ziyaretçilerine keyifli ve hoş vakit geçirmeleri için değişik mekanlarda hizmet veriyor.


Casita yurt dışına açılıyor

İlk yurt dışı şubesini Kuveyt' te açan Casita, yurt dışı şubeleşme sürecini en az 5 ülke ile artırmayı planlıyor. Bu açılımlar için gerekli olan kurumsal yönetim, personel yetiştirme, lezzet ve yönetim modellerinin üzerinde alt yapı çalışmalarının 10 yıl öncesine dayandığını bunun meyvelerini Başta Londra, New York ve Dubai olmak üzere toplamaya başlayacak olan Casita, 2014 yılı içerisinde şubelerini tamamlamış olmayı hedefliyor. 

Güvene dayalı büyüme

Bir birinden leziz ve bilinen yemeklerin mucidi olan Casita Mutfak Ekibi, Feraye, Külleme, Pampa, Follina, Casalinga, Carina, Huysuz Virjin, Kâğıt Bebek, Krep Harika, Trışkadan Nameler, Zamazingo ve Casita Köpek Öldüren' i gibi tescilli markaları ve yoğun talep gören soslar ve unlu mamuller üzerinden müşterilerinin evlerinde girmeyi planlıyor.

Franchise yatırımlar

Merkezi yönetim sistemi, operasyon takımı ve soğuk dağıtım ağıyla kalitesini ve standartlarını korumayı başaran Casita, franchise yatırımlara da göz kırpıyor. Casita yatırım maliyetleri, şubenin bulunacağı lokasyona, mekanın büyüklüğüne, dekorasyonuna göre değişiklik gösterirken, rakamlar yaklaşık 500.000 $ ile 2,5 milyon $ arasında değişiklik gösterebiliyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emrah'ın Bebek'teki Casita'sı yandı!
  • 12.03.2016 09:52

Emrah'ın Bebek'teki Casita'sı yandı!

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Emrah'ın İstanbul Bebek'teki Casita adlı meka ...

Casita 30. yaşında yurt dışına açılıyor
  • 01.04.2014 16:52

Casita 30. yaşında yurt dışına açılıyor

Casita, geçtiğimiz günlerde ilk yurt dışı şubesi olan Kuveyt Casita’ nın açılışı ...

Casita Restoran Avrupa’ya açılıyor
  • 21.02.2014 11:35

Casita Restoran Avrupa’ya açılıyor

Casita, önümüzdeki 10 yıl için hedeflerini belirledi ...

Yunan Adaları Bodrum’dan kaçan Beyaz Türkler’in yeni mekanı oldu!
  • 12.07.2013 11:58

Yunan Adaları Bodrum’dan kaçan Beyaz Türkler’in yeni mekanı oldu!

Beyaz Türkler ise lüks tekneleriyle Yunan Adaları'na açıldı. Kos ve Midilli’ye ...

Emrah, Casita isimli mantıcıya kiraladığı Bebek sahilindeki dükkanı için suç duyurusunda bulundu!
  • 25.11.2012 08:29

Emrah, Casita isimli mantıcıya kiraladığı Bebek sahilindeki dükkanı için suç duyurusunda bulundu!

Emrah, Casita isimli mantıcıya kiraladığı Bebek sahilindeki dükkanı için suç duy ...

Türkbükü'ndeki fiyatlar şişiriliyor!
  • 19.07.2012 09:06

Türkbükü'ndeki fiyatlar şişiriliyor!

Tatil cenneti Bodrum, adeta ticaret merkezi oldu! Tatilcileri güneş değil, şişir ...