maritbet girişmaritbet
Çakır Catering, 750 bin TL'lik restoran yatırımı yaptı!

Çakır Catering, 750 bin TL'lik restoran yatırımı yaptı!

Çakır Catering, 750 bin TL'lik yatırımla Kasr-ı Çakır adında kebap restoranı hizmete soktu

Toplu yemek ve servis hizmetleri alanında faaliyet gösteren Çakır Catering, 750 bin TL'lik yatırımla Kasr-ı Çakır adında kebap restoranı hizmete soktu. Her bir masada mangal bulunan restoranda müşteriler  kendileri pişirip yiyecekler. 

Kaliteden ödün vermeden toplu yemek üretmeye devam ettiklerini belirten Kasr-ı Çakır Restoran'ın sahibi Adem Çakır, 300 kişilik kapalı alana sahip restoranda kilo ile sattıkları etleri alan müşterilerin, masalarındaki ocakta pişirerek yediklerini, talep edilmesi halinde kendilerinin de pişirerek servis yaptıklarını belirtti. Etle birlikte salata çeşitleri, tereyağ, ezme, tulum peyniri ve lavaş servisi de yaptıklarını dile getiren Çakır, hafta sonları kahvaltı servisinin de bulunduğunu söyledi. 

Adem Çakır, aynı konsept ile İzmit'te ikinci yer açarak şubeleşmek istediklerini, daha sonra Gölcük, Değirmendere ve Başiskele'de şubeler açmayı planladıklarını bildirdi. Çakır, "Bölgede lezzetimizle aranan marka olmak istiyoruz. Kebap çeşitlerinin yanı sıra Karadeniz usulü güveçlerimiz var. Mangal başı olarak bölgede ilk olarak biz yaptık. 14 masanın ortasında mangal var. Bu konuda bölgede fark yaratmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Bahar KAYMAKÇI ERDOĞAN/Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çakır Catering, 750 bin TL'lik restoran yatırımı yaptı!
  • 29.04.2013 08:03

Çakır Catering, 750 bin TL'lik restoran yatırımı yaptı!

Çakır Catering, 750 bin TL'lik yatırımla Kasr-ı Çakır adında kebap restoranı hiz ...