maritbet girişmaritbet
Butler Brothers Binası, inovasyon merkezi oluyor

Butler Brothers Binası, inovasyon merkezi oluyor

Türk iş adamı Alterra International Yönetim Kurulu Başkanı Mükemmel Sarımsakçı, ABD’de yenilediği Butler Brothers Binası'nı inovasyon merkezi yaptı.

Mükemmel Sarımsakçı'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Alterra International, 90 milyon dolar yatırımla Dallas kentinin simgesi olan binayı yenileyerek, yeniden iş dünyasına kazandırdı.

238 loft daire yer alacak 

Dallas'ta 1910 yılında inşa edilerek endüstri ve ticaret alanında ofis ve depo olarak çok uzun yıllar hizmet veren Butler Brothers Binası, Alterra International'ın dönüşüm faaliyetleriyle birlikte yeniden canlandı. Toplam dokuz kattan oluşan Butler Brothers Binası, konut, ticari alanlar ve bir de otele sahip olacak. Binada 238 loft daire yer alacak. Yaklaşık 1500 metrekarelik ticari alan sahip olan binada ayrıca ofisler için 1000 metrekarelik bir alan mevcut. Butler Brothers Binası, dünyaca ünlü otelcilik zinciri Marriott Hotel markası altında 274 butik odasıyla Dallas'ın turizmine de katkı sağlayacak.

Dallas'ta adeta Rönesans dönemi başlattı

Butler Brothers Binası'nın geçmişinin Alterra International'ın gelecek vizyonunu yansıttığını dile getiren Alterra International Yönetim Kurulu Başkanı Mükemmel Sarımsakçı, şunları söyledi: “Bina, o dönem Şikago merkezli Butler Brothers & Co. firmasının Dallas'taki ticari deposu olarak ticaret ve sanayinin merkezi olarak kabul ediliyordu. Bu ticari ivme, binanın kullanılmadığı 40 yıl boyunca kayboldu. Ancak kayıp gibi görünen durum, Alterra International'ın binayı yeninden inşasıyla Dallas'ta adeta bir Rönesans dönemi başlattı. Böylelikle Butler Brothers Binası, sunduğu ticari ve sosyal imkânlarla Dallas'ta geleceği tasarlayanlar için farklı bir alan haline geldi.” 

Zengin sosyal imkânlar…

Butler Brothers Binası'nda konut, ticari alanlar ve otel odalarının yanı sıra müzik, sanat, toplantı, kütüphane veya mutfak gibi birbirinden farklı 16 mekân bulunuyor. Bunların yanı sıra binada berber, evcil hayvan bakımı ve solaryum hizmetleri de veriliyor. Ekim ayının ortasında ise iki farklı konseptteki restoranlar hizmete girecek. Restoranlardan ilki Amerikan tarzında, diğeri de Fransız tarzında olacak. Binada bir de Akdeniz Mutfağı'na yönelik bir restoran yer alması hedefleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Butler Brothers Binası, inovasyon merkezi oluyor
  • 10.09.2016 12:20

Butler Brothers Binası, inovasyon merkezi oluyor

Türk iş adamı Alterra International Yönetim Kurulu Başkanı Mükemmel Sarımsakçı, ...

Türk iş adamının ABD'de yenilediği binada yaşam başlıyor
  • 09.08.2016 11:14

Türk iş adamının ABD'de yenilediği binada yaşam başlıyor

Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Alterra Internationa ...