maritbet girişmaritbet
Bulvar 216 AVM nerede?

Bulvar 216 AVM nerede?

Yeni nesil mimarisi ile dikkatleri üzerinde çeken Bulvar 216, her mevsim hayatın tadına doya doya varmak isteyenlerin buluşma noktası oldu.

Doğu ve Batı Ataşehir'i birleştiren Bulvar 216'daki çocuk kulübü, tekno market, ev dekorasyon mağazası, gurme market, sağlık & güzellik & kozmetik merkezi, terzi & kuru temizleme ve otopark da her işin kolayca halledilebildiği konforlu bir dünya oluşturuyor.

Ataşehir'in tam merkezinde İstanbul'un yeni finans merkezi olan Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde ana yollara ve metroya birkaç dakika mesafede bulunan proje, Ülker Sport's Arena'ya yürüme mesafesinde konumlandırıldı. 

Her günün tadını uzun uzun sürmesini sağlayacak çok konforlu Food Lounge alanı, Türkiye'nin ve dünyanın en sevilen kafe ve restoran markaları, gurme restoranlar, Avrupa'dan Türkiye'ye ilk kez gelen trend lezzetler, ünlü şeflerin yeni konseptleri Bulvar 216'da yer alıyor. 

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 'Sign of the City Awards 2014'te 19 proje arasında 'En İyi Karma Proje' kategorisinde finalisti oldu ve 'En İyi Ofis'/Devam Eden Projeler Ödülünü kazandı. 

European Property Awards 2013'te En İyi Karma Kullanım Mimarisi, En İyi Ofis Mimarisi, Perakende Mimarisi, Ofis Geliştirme ve Perakende Geliştirme kategorilerinde 5 ödülün sahibi oldu.

http://www.bulvar216.com/

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar 216 AVM nerede?
  • 01.01.2015 13:51

Bulvar 216 AVM nerede?

Yeni nesil mimarisi ile dikkatleri üzerinde çeken Bulvar 216, her mevsim hayatın ...

Bulvar 216 projesi lansman tarihi açıklandı
  • 21.11.2014 14:10

Bulvar 216 projesi lansman tarihi açıklandı

Ataşehir'de yer alan Bulvar 216 projesi, ofis ve mağazalardan meydana geliyor ...