maritbet girişmaritbet
Bu hafta Proje Bülteni'nde Bahçekent masaya yatırıldı!

Bu hafta Proje Bülteni'nde Bahçekent masaya yatırıldı!

Emlak Konut GYO önderliğinde gelişen ve İstanbul'un yeni uydu kenti olarak lanse edilen Bahçekent, mega konut yatırımlarına ev sahipliği yapıyor.

Uğurcan Tokay'ın sunumuyla gerçekleştirilen Proje Bülteni'nde bu hafta Bahçekent bölgesini değerlendirdik. Milyarlarca liralık konut yatırımlarına ev sahipliği yapan Bahçekent, Emlak Konut GYO liderliğinde gelişiyor. 160 bin metrekarelik Şehir Parkı ise bölgenin çehresini değiştiren en büyük etken olarak gösteriliyor. İstanbul'un yeni uydu kenti haline gelen Bahçekent, özellikleriyle parlak bir geleceğe göz kırpıyor.

Bölgenin temelleri Emlak Konut GYO'nun 2013'te satışa açtığı Bahçekent Emlak Konutları'yla birlikte atıldı. Bu proje tahminlerden fazla talep görünce bölge için yeni bir süreç başlamış oldu. Bahçekent Emlak Konutları'yla birlikte lokasyon, yeni bir cami ve okulla birlikte oyun alanları ve spor salonuna kavuşmuş oldu.

Bahçekent'in bugün en büyük artısı, konum itibariyle dünyanın en büyüğü olacak olan 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna yakın konumda bulunması olarak belirtiliyor. Bölgede yatırım yapan sektörün önde gelen isimleri, önümüzdeki yıllarda ulaşım projeleriyle birlikte Bahçekent'in büyük değer kazanacağını belirtiyor.

Öyle ki bölgede ilk projesi Avrupark'a devam eden Cihan İnşaat, Hoşdere 5. Etap kapsamında satışa sunulan arsayı Emlak Konut GYO'dan 626 milyon lira satış taahhüdüyle kazanmıştı. Bu rakam sonucunda Emlak Konut GYO'nun kazanacağı rakam ise yüzde 25 oranında 156 milyon 500 bin lira olarak belirlendi.

Kamu yatırımlarının hızla devam ettiği Başakşehir'e bağlı olan Bahçekent, özellikle konumu itibariyle büyük bir avantaja sahip.

Son 3 yılda hızla gelişen Bahçekent'in değeri, markalı konut projeleriyle yükseliyor. Emlak Konut GYO'nun 160 bin metrekarelik dev şehir parkı da bölgenin çehresini değiştiren en büyük etken. Kısa bir değerlendirme yapacak olursak Temmuz 2013'te satışa sunulan Bahçekent Emlak Konutları'nda ortalama metrekare fiyatı 1850 liraydı. Bugün bölgede metrekare rakamları 3 bin lira seviyesine geldi. Şimdi, Bahçekent'teki mega konut projelerini masaya yatıralım.

Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat'ın bölgede hayata geçirdiği 1394 konutluk Avrupark projesi 78 bin 640 metrekare alana kuruluyor. Yüksek prim potansiyeline sahip olan ve teslimleri Nisan 2018'de gerçekleştirilecek olan proje 600 milyon liralık yatırım değerine sahip. Birçok kez Emlak Konut GYO'nun satış raporlarında hasılat birincisi olan Avrupark'ta 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor. Konutlarla birlikte dükkanların da yer alacağı projede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tual Bahçekent

Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO arsasında inşa edilen Tual Bahçekent, 190 bin metrekare arsaya inşa ediliyor. 1739 dairenin yer aldığı dev proje mimari konsepti ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor. İçerisinde 1+1 ile 4+1 arasında değişen konutların yer aldığı proje 160 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yükseliyor. Yüzde 50'den fazla prim yapması beklenen Tual Bahçekent'te teslimler Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Bahçekent Flora

Dağ Mühendislik-İzka İnşaat ve Sıtar İnşaat ortaklığında Bahçekent'te Emlak Konut GYO arsasında yükselen Bahçekent Flora'da yaşam bu yıl sonu başlayacak. 119 bin metrekare alanda 875 konut şeklinde inşa edilen projede evler 65 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi
  • 19.08.2021 16:43

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi

Emlaktasondakika.com olarak Avrupark Bahçekent 2+1 örnek dairesinin 3D sanal tur ...

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!
  • 17.02.2018 12:07

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!

Bahçekent bölgesinde inşa edilen Avrupark projesi 1.394 konut ve 84 ticari ünite ...

Avrupark Bahçekent son durum!
  • 20.11.2017 15:30

Avrupark Bahçekent son durum!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinin son durum ...

Avrupark'ta son durum!
  • 28.01.2017 11:03

Avrupark'ta son durum!

Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark'ın son hali havadan görüntülendi. ...

Proje Bülteni'nde bu hafta Bahçekent konuşuldu!
  • 15.10.2016 18:07

Proje Bülteni'nde bu hafta Bahçekent konuşuldu!

İstanbul'un yeni uydu kenti Bahçekent, mega konut projeleri ve kamu yatırımlarıy ...

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'
  • 06.09.2016 14:07

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’te, 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyl ...