maritbet girişmaritbet
Bosch ile okula hazırlık sağlıklı ve lezzetli olacak

Bosch ile okula hazırlık sağlıklı ve lezzetli olacak

Bosch Toastexx tost makinesinde, öğrenciler için kahvaltıda, ikindide ve okuldan döndüklerinde, tost gibi yiyecekler pratik bir şekilde hazırlanıyor

Bosch Küçük Ev Aletleri ailesinin vazgeçilmez üyeleri Toastexx tost makinesi, MES4010 katı meyve sıkacağı ve Teaxx çay makinesi, okul yolundaki tüm öğrenci ve ailelerin en büyük yardımcısı oluyor. 

Her türlü sebze ve meyvenin suyunu son damlasına kadar sıkan Bosch katı meyve sıkacağında hazırlanmış bol vitaminli, taptaze meyve ve sebze suları, tostun yanında harika gidiyor. Çocuklar sağlıkla beslenirken, ebeveynler ise kendilerine Bosch Teaxx çay makinesinde, nefis bir keyif çayı demleyebiliyor. 

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch, küçük ev aletleri ailesindeki çay, tost makineleri ve katı meyve sıkacakları ile, ile özellikle okul çağındaki çocuklara ve ailelerine lezzetli çözümler sunuyor. Bosch Toastexx tost makinesi ve katı meyve sıkacağı, ailelerin, okula giden çocuklarına hazırlayacağı sağlıklı ve pratik lezzetleri için vazgeçilmez bir ikili olurken, Bosch Teaxx çay makinesi de kendilerine keyif çayı demlemeleri için çok ideal oluyor.

Bosch Toastexx ile sağlıklı ve pratik lezzetler hazırlamak çok kolay

Bosch Toastexx TFB4402V tost makinesi, sahip olduğu ayrıcalıklı özellikleri ile kahvaltıda, ikindide, çocuklar okuldan döndüğünde, onlara, sağlıklı ve pratik sofralar kurmayı çok kolay hale getiriyor. Lezzetli tostların kolayca hazırlanabileceği Bosch Toastexx TFB4402V  tost makinesi, eğimli plakaları ile pizza dilimi ve börek gibi atıştırmalıkları ısıtırken de büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıma hazır olduğunu haber veren gösterge ışığı sayesinde, doğru zamanda ve sıcaklıkta pişirme imkânı sunuyor. Kapalı, set üstü ızgara ve fırın konumu olmak üzere üç farklı ızgara konumu seçeneği sunan ürünün, yapışmayan yüzeyli ızgaraları çıkarılabiliyor ve makinede yıkanabiliyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı: 190 TL

Bosch MES4010 katı meyve sıkacağı ile her öğünde tazelik ve bol vitamin 

Dünyanın ilk seramik bıçaklı katı meyve sıkacağı Bosch MES4010, 84mm genişliğindeki XXL besleme ağzı ile, farklı meyve ve sebze türlerini kesmeye gerek kalmaksızın kolaylıkla içecekler hazırlamayı sağlıyor. 1200 Watt gücündeki motoru ve üç farklı hız ayarı ile sert veya yumuşak tüm meyve ve sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini olanak tanıyor. Tüm parçaları birbirinden ayrılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları sarsıntısız çalışma özelliği sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve meyve suyu sürahisinde bulunan köpük ayrıştırıcı parça da köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal alternatifi sunuyor. Okul çağındaki çocuklar için her öğünde tazelik ve bol vitamin sunarak, günlerine zindelik katıyor. 
Tavsiye edilen satış fiyatı: 571,80 TL

Bosch Teaxx çay makinesi okul telâşına çay keyfi ekliyor

Bosch Teaxx TTA2010 çay makinesi ile lezzetli bir çay demlemek oldukça kolay hale geliyor. Su seviye göstergeli şeffaf su ısıtıcısı ile kişi sayısına göre çay hazırlanabiliyor, tek elle kolayca açılabilen kapaklı cam sürahi ise servis sırasında pratiklik katıyor. Ekstra büyük süzgeç (filtre) ve demliğe sahip olan Bosch çay makinesi sayesinde kalabalık misafirleri ağırlamak çok kolay oluyor. Aileler, çocukları okula uğurladıktan sonra ya da onlar, sağlıkla beslenirken Bosch Teaxx ile çay keyfi yapabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch küçük ev aletlerinde Mayıs’a özel kampanya…
  • 23.05.2015 09:57

Bosch küçük ev aletlerinde Mayıs’a özel kampanya…

Bosch Ev Aletleri, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak bir kampanya ile tüketiciler ...

Bosch ile okula hazırlık sağlıklı ve lezzetli olacak
  • 07.08.2014 12:39

Bosch ile okula hazırlık sağlıklı ve lezzetli olacak

Bosch Toastexx tost makinesinde, öğrenciler için kahvaltıda, ikindide ve okuldan ...

Bosch, 2013’ün ilk 9 ayına 106 ödül sığdırdı
  • 22.11.2013 10:34

Bosch, 2013’ün ilk 9 ayına 106 ödül sığdırdı

Bosch, uluslararası lider beyaz eşya markalarına ait ürünlerin değerlendirildiği ...

Bosch Küçük Ev Aletleri online mağazasında alışveriş başladı!
  • 05.08.2013 10:00

Bosch Küçük Ev Aletleri online mağazasında alışveriş başladı!

Bosch Küçük Ev Aletleri, online mağazası ile tüketicilerine hem güvenli hem de z ...