maritbet girişmaritbet
Bornovalı müteahhitler birlik oldu

Bornovalı müteahhitler birlik oldu

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Uzun süredir faaliyette bulunmayan Bornova Müteahhit ve İş Adamları Derneği, yeniden müteahhit, işadamı, AK Parti Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti  İzmir  İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Karaman başkanlığında etkin ve güçlü bir kadro ile sabah kahvaltısında toplandı. Geçmişte Bornova Müteahhitler ve İş Adanılan Derneği'nin önemli işler başardığım dile getiren ve önceki dernek yönetimini başarılı çalışmaları sebebiyİe teşekkür eden Başkan Karaman, hedeflerinin iş dünyasının farklı sektörlerinin ileri gelen iş adamlarıyla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içinde kente hizmet olduğunu söyledi.

‘Birlik şart'

Kahvaltıda yaptığı konuşmada özellikle ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründeki sıkıntıları birlik ve beraberlik içinde güç birliği yaparak çözebileceklerini vurgulayan Karaman "Ülkemizin sınırları dışındaki komşu ülkelerin ve tüm dünyadaki konjonktürün bizlere siyasi görüşü, dini görüşü veya yaşam anlayışı nasıl olursa olsun daha da çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin mesajını veriyor" ifadelerini kullandı.

‘Katma değer artar'

Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumumuzdaki etkisi ve öneminin çok büyük olduğunu hatırlatan Hasan Ali Karaman, Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği olarak bunun bilincinde olduklarını ifade ederek "Derneğimiz istenilen seviyede aktif olarak faaliyet göstermiyordu. Bu kahvaltıda derneğimiz çatısı altında Bornova'ya yararlı proje ve hizmet yapmak için bir araya geldik. Bornova Müteahhitler ve Iş Adamları Derneği olarak bir sinerji oluşturup yaşadığımız kenti daha güzel, daha yaşanılabilir bir kent yapmak için yerel yönetimlere katkı koyarak katma değeri artırmak, hedeflerimizin en başında gelir. Birlik ve beraberlik içinde düşünce yapımız, siyasi görüşümüz, yaşam şeklimiz ne olursa olsun, ortak paydada Bornova'da farkındalık oluşturmak" şeklinde konuştu. 

‘Kentin çehresi değişecek'

Konuşmasında ortaya konulan projelerin Bornova ve İzmir'e katkı sağlayacağının altını çizen Karaman "Bu yolda destek sağlayan siz değerli yol arkadaşlarımla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 
Birlikteliğimizin verdiği güçle Bornova'nın çehresini değiştirmek için yapacağımız projeler dışında, sosyal projelerle de Bornova'ya fayda sağlamak hem birlikteliğimize hem de Bornova'ya değer katacaktır. Bu gün burada büyük bir dönüşüm ve hizmetin ateşini yakarak bir hoş seda bırakmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Kafalım ve desteklerinizden dolayı canı gönülden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah hep birlikte çıktığımız bu yolda kentimize hizmet etmenin keyfini yaşayacağız" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"
  • 21.04.2022 18:55

Bakan Kurum: "Toplamda tamamladığımız İzmir'deki konut sayısı 13 bin 500"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ...