maritbet girişmaritbet
Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüs kazası

Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüs kazası

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüsün bir otomobile arkadan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 11:00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü Ankara istikametinde meydana geldi.  Avcılar-Söğütlüçeşme seferini yapan bir metrobüs önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Çarpma sonucu metrobüste bulunan yolculardan 6 kişi yaralandı. Metrobüs içinde sağa, sola savrulan yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından metrobüs içinde yapıldı. İlk olarak iki yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

metrobüs kazası

METROBÜS İÇİNDEKİ YARALILARLA BİRLİKTE HAREKET ETTİ

Daha sonra köprü üzerinde trafiğin aksamaması için metrobüs içindeki yaralılarla birlikte Boğaziçi Köprüsü gişelerine getirildi. Metrobüs içindeki diğer yaralılara da sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Sedyelerle ambulanslara taşınan yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. 

KAZAZEDE KADININ ÇANTASI ÇALINDI

Kazada metrobüste yolculuk yapan Miray isimli üniversite öğrencisi bir kadın sarsıntı nedeniyle başını çarptı. Genç kadın kendine gelmeye çalışırken bir şok daha yaşadı. Çantasının yanında olmadığını fark eden kadın polisten yardım istedi. Polis kaybolan çantayı bulmak için metrobüsün güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

"MECBUR KALDIM VURDUM"

Metrobüs sürücüsü, “Ön taraf birden durunca mesafe de yakındı bizin araçlarımız ağar yüklü olduğu için tonajından dolayı. Frene bastım fakat fren kavramadı. Mecbur kaldım öndekine vurdum. Mekanik bir sorun mu var bakılacak" dedi.

Metrobüsün arkadan çarptığı otomobilin sürücüsü Engin Deniz  “Ben ani fren yapmadım. O hızlı geliyordu duramadı. Trafik normal akıyordu hızım 40-50 civarıydı. Metrobüs hızlı geliyordu duramadı" diye kendini savundu.

Yorum Yaz