maritbet girişmaritbet
Bodrum Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı!

Bodrum Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları başladı!

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nın sekizincisi Bodrum'da başladı

Bodrum'da 8 yıldır düzenlenen, ünlü sinema ve dizi oyuncularının da katılarak destek verdiği yarışların startı sabah saatlerinde verildi. Yarışma hakkında gazetecilere bilgiler veren BAYK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karacalar, yarışın sanat dünyası ile yelken sporunu bir araya getirmeyi amaçladığını söyledi. 

Karacalar, yarışmaya 26 teknenin katıldığını belirterek, "Televizyon dünyasının ünlü simalarıyla güzel bir yarış çıkaracağız. Hava yarın biraz sert olacak gibi görünüyor. Ona göre gerekli tedbirlerimizi alacağız" dedi.

Yarışmaya katılan sunucu Burcu Esmersoy, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Kadınların teknede işi yok bana kalırsa ama inşallah ben uğur getiririm. Dilerim iyi bir yarış olur. Daha önce İstanbul'daki yarışlara katıldım ancak Bodrum'daki yarışlara ilk kez katılıyorum" diye konuştu.

Sanatçı Yonca Evcimik ise her yıl yarışmalara katıldığını ve çok keyif aldığını dile getirerek, yarışmada iyi bir derece almak istediğini söyledi. Oyuncu Berna Laçin, yarışlarda bazen kazaların yaşandığını ifade ederek, "Sağ salim yarışmayı bitirmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım. Daha önce de katıldım ve birinciliklerim var. Çok güzel bir ekiple yarışıyorum" diye konuştu.

Sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Aslantuğ, yarışmada iyi bir derece almak istediğini söyledi. Aslantuğ, "Önemli olan çevreci denizcileri yetiştirip hazırlamak ve onlara bunu aktarmak. Denizlerin kıymetini bilen genç kuşaklara olabildiğince katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Yarışmada, 17 mil uzunluğundaki Bodrum-Kısrak Adası etabı geçildi. İki gün sürecek yarışların sonunda dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burcu Esmersoy Bodrum'daki evini reklam karşılığı aldı
  • 02.07.2021 10:12

Burcu Esmersoy Bodrum'daki evini reklam karşılığı aldı

Burcu Esmersoy'un Bodrum’da aldığı evin dekorasyonu 3,5 ay sonunda tamamlandı. S ...

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki lüks evi hayran bıraktı!
  • 18.06.2021 12:02

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki lüks evi hayran bıraktı!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki deniz manzaralı ultra lüks evi, görenl ...

Tepe Home'dan modüler mobilya seçmek için 5 sebep!
  • 24.03.2021 11:04

Tepe Home'dan modüler mobilya seçmek için 5 sebep!

Tepe Home modüler mobilya koleksiyonları ile kullanışlı ve ergonomik çözümler su ...

Yonca Evcimik yıllar süren arsa davasını kazandı!
  • 14.11.2020 09:39

Yonca Evcimik yıllar süren arsa davasını kazandı!

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, Özden Akaryakıt ile uzun yıllardır devam eden arsa d ...