maritbet girişmaritbet
Bir ay ücretsiz elektrik müjdesi!

Bir ay ücretsiz elektrik müjdesi!

Antalya, Burdur ve Isparta bölgesinin yaygın elektrik satış firması CLK Akdeniz Elektrik, abonelerine 1 ay ücretsiz elektrik müjdesi verdi.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., abonelerine 1 ay ücretsiz elektrik müjdesi verdi. Kampanyadan, yıllık elektrik tüketimi 4000 kwh ve üzeri olan, başka bir deyişle aylık faturası 130 TL ve üzeri olan tüm mesken abonelerinin yararlanabileceği bildirildi.

4 Haziran 2015 tarihine kadar CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezlerine (MÜHİM) başvuran abonelerin, 2016 Mayıs ayı elektrik faturasındaki aktif enerji bedelini müşterilerin değil CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş 'nin ödeyeceği kaydedildi. "1 Ay Bizden" kampanyası başlatan CLK Akdeniz, bu kampanya ile hizmet bölgesindeki serbest tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Elektrik Satış AŞ. Genel Müdürü Halit Bakal, "Geçtiğimiz dönemlerde Af ve İndirimli Elektrik kampanyaları ile abonelerimize destek olmaya çalıştık. Bugün, "1 Ay Bizden" ile yine tüketici yararına bir kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Faaliyet bölgemizdeki en büyük tedarikçi olarak bizim öncelikli görevlerimizden biri de abonelerimizin haklarını gözeterek, onların yararına yeni kampanyalar düzenlemek" dedi.

MÜŞTERİ HİZMET MERKEZLERİNE MÜRACAAT YETERLİ

Açıklamada "1 Ay Bizden" kampanyasından yararlanabilmek için abonelerin kimlikleriyle Müşteri Hizmet Noktalarına (MÜHİM) müracaat etmelerinin yeterli olacağı ifade edildi.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bir ay ücretsiz elektrik müjdesi!
  • 23.04.2015 09:24

Bir ay ücretsiz elektrik müjdesi!

Antalya, Burdur ve Isparta bölgesinin yaygın elektrik satış firması CLK Akdeniz ...