maritbet girişmaritbet
Beykoz sular altında kaldı

Beykoz sular altında kaldı

İstanbul'un belli bir kesiminde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Beykoz - Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nde yol trafiğe kapandı.

İstanbul'da beklenen yağışlar bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Beykoz - Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nü su bastı. Yol trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçlarda kalanları kurtarma çalışması sürüyor.

Beykoz'da selde mahsur kalan araçlar

Beykoz'da sağanak yağış nedeniyle araçlar yolda kaldı

METEOROLOJİ UYARDI

Gök gürültülü sağanak yağış beklenen ülkemiz yeni bir soğuk hava dalgasına girmek üzere. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve diğer illeri için yağış uyarısı yaptı.

BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI

İstanbul'da hafta sonu için yapılan uyarıların ardından beklenen yağmur geldi. Günün ilk ışıklarından itibaren görülen yağmur bulutlarının ardından öğle saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Anadolu Yakası'nda özellikle Kadıköy ve civarında, Avrupa Yakası'nda ise Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da zaman zaman etkili olan yağışlar, vatandaşlara trafikte zor anlar yaşattı. Beykoz - Riva yolu da sağanak yağmur nedeniyle trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçların sürücüleri uzun süre yardım bekledi.

Beykoz'da sağanak yağış nedeniyle trafik kilitlendi

 

Yorum Yaz