maritbet girişmaritbet
Beşiktaş’ın efsane başkanının ismi yaşatılacak!

Beşiktaş’ın efsane başkanının ismi yaşatılacak!

Siyah-beyazlı yönetim, Vodafone Arena Stadı'na, Süleyman Seba'nın ismini vermek istiyor

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefat etmesinin ardından siyah-beyazlı yönetim Seba'nın adının yaşatılması için harekete geçecek. Başkan Fikret Orman, yapımı süren Vodafone Arena Stadı'na Süleyman Seba'nın adının verilebileceğini söyledi. Siyah-beyazlıların başkanı, “Şu anda acımız çok büyük. İlerleyen zamanda Vodafone ile görüşmeler yapacağız. Bu stada Süleyman Seba'nın adını vermek istiyoruz. Yönetim kurulunda da bu yönde karar alacağız. Süleyman Seba'nın ismi ile yan yana olmak her sponsora katkı sağlar. Mutlaka bunun da düşünülmesi lazım” diye konuştu.  Beşiktaş ile stadın sponsoru Vodafone arasında yapılan anlaşmada siyah beyazlı kulübün, isim değişikliğine gitme yetkisi yok. Bu nedenle Beşiktaş yönetimi yine de alternatif bir plan geliştirmeyi ihmal etmedi. Yapılacak olan Beşiktaş Üniversitesi'nin adının 'Beşiktaş Kabataş Süleyman Seba Üniversitesi' şeklinde değiştirilebileceği belirtiliyor. Beşiktaş Kulübü'nde hali hazırda iki tesiste Seba'nın adı yer alıyor. Fulya'daki BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin yanı sıra Dikilitaş'ta da BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nunda efsane başkanın adı var. Ayrıca Seba'nın yaşadığı Akaretler'deki caddenin adı da Süleyman  Seba Caddesi... 

Arsenal'den başsağlığı

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Beşiktaş'ın rakibi olan Arsenal, kulübün twitter hesabından “Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz  Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ölümü sebebiyle Arsenal'daki herkes başsağlığı dileklerini iletiyor” şeklinde bir mesaj yayınladı. 

Trabzonspor müzik şölenini iptal etti

Sezon açılışını bugün gerçekleştirecek olan Trabzonspor,  müzik şölenini iptal etti. Kulüp Stadyum Sorumlusu Köksal Sadıklar, “Trabzonspor galibiyeti sonrası şampiyonluğa ulaşan takımına uçakta Trabzonlular olduğu için kutlama yaptırmayan başkanın cenazesi olduğu gün müzik şöleni yapamayız” dedi. 

Çarşıda saygı duruşu

Beşiktaş camiası Süleyman Seba'nın acısını yaşarken, taraftarlar Beşiktaş çarşısındaki Köyiçi meydanında toplanarak efsane başkan için saygı duruşunda bulundu. Öte yandan Seba'nın döneminde 6.5 yıl çalışan ve 3 şampiyonluk yaşatan Gordon Milne de bugün cenaze törenine katılacak.
Hüseyin Eroğul/Türkiye Gazetesi

Yorum Yaz