maritbet girişmaritbet
Beren Saat ve Kenan Doğulu, sultanlara layık villada yaşayacak

Beren Saat ve Kenan Doğulu, sultanlara layık villada yaşayacak

Los Angeles’ta evlenen Kenan Doğulu ve Beren Saat, Sultan Makamı projesindeki 7 milyon dolarlık Boğaz manzaralı villaya taşınmak için gün sayıyor

Sultan Makamı adlı sitedeki yeni yuvalarına geçmeye hazırlanan çift, villayı zevklerine göre dekore ettiriyor. Los Angeles'ta Malibu sahilinde yapılan düğünle dünya evine giren Kenan Doğulu - Beren Saatçifti, evlilik hayatını Çengelköy'de sürdürecek.

Genç çift Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi'ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesindeki 3 katlı villada oturacak. 7 milyon dolarlık villanın dekorasyonu son hızla sürüyor. Villada 6 oda, 2 salon, 2 muftak, 6 banyo bulunuyor. 2 dönüm bahçe içerisinde konumlanan villanın kendine özel yüzme havuzu da var.

Ünlüler geçidi gibi

Sitede yer alan 9 villadan üçünü Suudi arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saad aldı. Kenan Doğulu'nun yanısıra işadamı Saadettin Saran ve sanatçı Yılmaz Erdoğan da Kenan Doğulu'ya villa komşusu oldu.

Spor dünyasından milli basketbolcu Barış Ermiş ile Spartak Moskova'da oynayan futbolcu Serdar Taşçı da siteden ev alan ünlüler arasına katıldı.

Bebek bakımı hizmeti de var

Sitedeki ev sahipleri housekeeping (oda servisi), çocuk bakımı, market alışverişi, evcil hayvan bakımı ve özel bahçıvan hizmetlerinden de yararlanacak.

Metrekaresi 6 bin dolar

Peker Grup'un projesi olan sitede 9 villanın yanısıra 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daire bulunuyor. Evlerin metrekare birim fiyatları konumlarına göre 3 bin ile 6 bin dolar arasında değişiyor. Sitedeki villalar 1050 - 1100 metrekare, bahçe dubleksleri 460 - 580 metrekare, çatı dubleksleri 450 - 530 metrekare, ara katlar ise 284 metrekare büyüklüğünde.

‘Saltanat' teknesiyle eğlenceye...

Sitede oturanlar için hayatı kolaylaştıracak çözümler de üretilmiş. Site sakinlerinin havaalanı ve merkezi noktalara ulaşımı 4 adet Mercedes Vito araçla sağlanacak. İki adet Sultan Makamı teknesi de site sakinlerini eğlence mekanlarına denizden ulaştıracak.
Milliyet

Yorum Yaz