maritbet girişmaritbet
Başkentte bu yollar trafiğe kapalı!

Başkentte bu yollar trafiğe kapalı!

Başkentte, bugün yapılacak AK Parti, Saadet Partisi, HDP ve BTP mitingleriyle yarınki CHP mitingi nedeniyle yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığınca, bugün Ayvalı Mahallesi'ndeki Halil Sezai Erkut Caddesi'ndeki Zeynepçik Parkı'nda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara mitingi düzenlenecek.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığınca, bugün 17.00-21.00 saatlerinde Anadolu Meydanı'nda miting yapılacak.

HDP Ankara İl Başkanlığının organize ettiği miting bugün 12.00-17.00 saatlerinde Kolej Kavşağı'nda gerçekleşecek.

BTP Ankara İl Başkanlığının düzenlediği miting için bugün 18.00-22.00 saatlerinde Kolej Kavşağı'nda toplanılacak.

Buna göre, AK Parti mitingi için saat 09.00'dan itibaren Zeynepçik Parkı önü ve çevresi, Ayvalı, Gazze, Yahya Kemal ve Akşemsettin Caddesi, Çavuşlar, Martı, Sazak, Afra, Üçgen ve Takdir Sokak, araç trafiğine kapatılacak.

Saat 10.00'dan itibaren Celal Bayar Bulvarı, Cemal Gürsel Caddesi, Kurtuluş Kavşağı, A. Adnan Saygun Caddesi, Süleyman Sırrı Sokak girişi, Yenişehir Pazar Yeri karşısında bulunan kavşak ile Aksu, Libya ve Ziya Gökalp caddeleri, Kolej Meydanı miting süresince araç trafiğine kapalı olacak.

Saat 15.00'dan itibaren ise Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağından Anadolu Meydanı'na kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler kavşağı Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

Pazar günü CHP mitingi

Ayrıca, CHP Ankara İl Başkanlığının organize ettiği miting Anadolu Meydanı'nda yapılacak. Miting nedeniyle 14.00'dan itibaren Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağından Anadolu Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Anadolu Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapalı olacak.

AA

 

Yorum Yaz