maritbet girişmaritbet
Banu Uçak, Dünya Mimarlık Festivali'nde jüri üyesi oldu!

Banu Uçak, Dünya Mimarlık Festivali'nde jüri üyesi oldu!

Seranit Grup Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak, Dünya Mimarlık Festivali'nde jüri olacak.

16-18 Kasm 2016 tarihlerinde Berlin'de gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali'nde, Seranit Grup Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak, jüri üyesi olacak.

Seranit Grup Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak, World Architecture Festival (Dünya Mimarlık Festivali) 2016 kapsamında düzenlenen yarışmada jüri üyesi oldu. Mimarlık dünyasının önemli uluslararası etkinliklerinden biri olan festivalin bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilirken, Berlin'de düzenlenen yarışmada dünyanın dört bir yanından projeler ‘Tamamlanmış Yapılar', ‘Gelecekte Tamamlanacak Yapılar', ‘Peyzaj Projeleri' ve ‘Küçük Ölçekli Projeler'den oluşan dört başlık altındaki 32 kategoride rekabet edecekler. Banu Uçak, 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Berlin'de düzenlenecek olan World Architecture Festival 2016'da Tamamlanmış Yapılar – Alışveriş Merkezleri ve Gelecekte Tamamlanacak Yapılar- Konutlar kategorilerinde jüri üyesi olarak görev alacak. Banu Uçak 2 yıl önce de World Architecture Festival 2014'te jüri üyeliği yapmıştı.

World Architecture Festival dünyada mimarlığın önde gelen isimlerini ve temsilcilerini bir araya getiriyor. Mimarlıkta yeniliklerin ve başarılı uygulamaların tartışıldığı festival canlı bir bilgi ve fikir alışverişine sahne oluyor. Festivalin yarışma jürisi ise sektörün tanınmış ve etkili isimlerinden oluşturuluyor. Toplam 343 projenin finale kaldığı ödül programında, Türkiye 9 mimarlık pratiği ve 27 proje ile yarışacak. Festivalin yarışma programı kısa listeye katılan dünya çapında yüzlerce projelenin, jüri üyelerine canlı sunulması ve değerlendirilmesi ile farklılaşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Banu Uçak, Dünya Mimarlık Festivali'nde jüri üyesi oldu!
  • 25.10.2016 14:40

Banu Uçak, Dünya Mimarlık Festivali'nde jüri üyesi oldu!

Seranit Grup Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak, ...