maritbet girişmaritbet
Bakanın kardeşini bıçakladılar!

Bakanın kardeşini bıçakladılar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın erkek kardeşi Fatih Sarı karın boşluğundan bıçaklandı.

Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı'nın kardeşi, trafik kazasının ardından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın kardeşi Fatih Sarı, Adana'da karıştığı trafik kazasının ardından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Fatih Sarı'nın kullandığı otomobile, D-400 karayolu Girne Köprüsü yakınında, Abidin A. idaresindeki araç arkadan çarptı. Hasarlı kazanın ardından tutanak tutulması tartışması sırasında Abidin A, Sarı'yı bıçakla yaraladı.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sarı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Abidin A. gözaltına alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle;

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın kardeşi Fatih Sarı, bugün Adana'da yaşanan trafik kazasının ardından istenilmeyen bir tartışma sonucu hafif bir şekilde yaralanmıştır. Sayın Sarı'nın sağlık durumu iyi olup konu adli makamlara intikal etmiştir.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın konuya ilişkin değerlendirmesi şu şekildedir:

“Allah yola çıkan tüm vatandaşlarımızı kazadan ve her türlü kötülükten korusun. Bu vesileyle trafikte olan herkesi sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sorunlarımızı hukuk kuralları çerçevesinde diyalogla çözmeliyiz. Şiddet hiçbir zaman bir çözüm yolu değildir.”

Yorum Yaz